• Foto: Stian Bye Høgsveen

Resultater lørdagskampene

Toppkamp i kvinnenes Eliteserie, og ØIF Arendal – Nøtterøy i mennenes Eliteserie

Skrevet av NTH

ØIF Arendal – Nøtterøy 33 – 26 (15 – 12)

Nøtterøy ga ØIF Arendal kamp til pause, men i 2.omg satte ØIF Arendal inn et nytt gir og rykket fra. Seieren ble til slutt med sju mål, etter å ha ledet til pause med tre. Over 1400 tilskuere i Sør Amfi så at hjemmelagets Josip Vidovic scoret sju mål og ble kåret til ØIF Arendals beste. Richard Harry Marc Lindstrøm Nøtterøys beste, mens bortelagets Jacob Weidemann scoret flest mål med seks mål. ØIF Arendal klatrer med det til 2.plass på tabellen før Drammen og Halden spiller sine kamper søndag.
Kamprapport NHF
Håndball Live
Hjemmeside ØIF Arendal
Hjemmeside Nøtterøy

 

Storhamar – Vipers 25 – 34 (9 – 15)

Vipers vant toppkampen i kvinnenes Eliteserie med ni mål. Trener Arne Senstad, Storhamar, mente at Storhamar spillerne spilte med altfor høye skuldre i starten. En kamp med en fantastisk ramme med over 1700 tilskuere, og som også ble sendt på TV2 Sportskanalen. De landslagsaktuelle spillerne ønsket nok også å vise seg frem før VM Uttaket på tirsdag.
Seieren til Vipers var aldri truet, men Heidi Løke viste tegn til gamle høyder ved å score flest for hedmarkingene med sju mål. Linn Jørum Sulland ble kåret til Vipers’ beste, og hun scoret også flest mål med 10 mål totalt. Dermed har Vipers overtatt tabellteten, og på tirsdag møtes disse topplagene til NM Semifinale under helt sikkert like fantastiske rammer.
Kamprapport NHF
Håndball Live
Vipers overtar serieledelsen
Hjemmeside Vipers