Resultater Håndballsøndagen Eliteserien

En kamp i damenes Eliteserie og fire hos herrene spilt søndag 11.februar

Stabæk – Storhamar 22 – 34 (10 – 19)

Storseier til Storhamar borte mot Stabæk søndag kveld. Det ble til slutt 12 måls differanse da dommeren blåste av kampen etter å ha ledet med ni til pause. Henny Reistad toppscorer for Stabæk med seks mål, mens Betina Riegelhuth også puttet seks mål for Storhamar. Stabæk fortsatt på 11.plass med 5 poeng, mens Storhamar nå har 24 poeng, ett poeng bak Vipers med en kamp mer.

Kamprapport NHF
Håndball Live 

I kveld feide vi Stabæk av banen 💛💙 Deilig å avslutte helga med to poeng 💪🥁

Posted by Storhamar Håndball Elite on Sunday, 11 February 2018

 

Drammen – Sandnes 37 – 20 (19 – 10)

Hjemmelaget med to viktige poeng i medaljekampen mot Sandnes i dag. Det ble til slutt hele 17 målsseier til Drammen, etter å ha ledet  med 9 til pause. Over 400 tilskuere så at Christian Spanne ble toppscorer for Drammen og ar Anders Krognes Gjevik scoret flest for Sandnes med sju mål.

Kamprapport NHF
Håndball Live

 

 

Bækkelaget – Haslum 26 – 27 (13 – 15)

Haslum ledet med to til pause og vant til slutt med ett mål i en spennende kamp i Bækkelagshallen søndag kveld. Det ble en tett og jevn affære etter at Haslum tok ledelsen tidlig i kampen. Uavgjort under tre minutter igjen, men Anders Røe scoret siste målet i kampen et halvt minutt før slutt. Emil Sundal toppscorer hos Bækkelaget med åtte mål, mens Stian Brevik puttet 10 mål for Haslum som holder 5.plassen i serien med 20 poeng. Bækkelaget med 14 poeng på 7.plass.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Dessverre ble det et knepent 26-27 tap mot Haslum. Slutt minuttene ble nervepirrende, og Haslum stakk tilslutt av med…

Posted by BSK Håndball Elite on Sunday, 11 February 2018

Puh! 😅 Anders Røe ble matchvinner ti sekunder før slutt. BSK 26 – Haslum 27 #AltErMulig

Posted by Haslum HK on Sunday, 11 February 2018

 

Halden – Falk Horten 29 – 24 (14 – 12)

Halden med to viktige poeng i medaljejakten mot Falk Horten. Det ble til slutt seier hjemme med fem mål etter å ha ledet med to til pause. Målvakt Rasmus Bech kåret til Haldens Beste, mens William Nilsen-Nygaard scoret flest mål med sju mål totalt. Det var også en målvakt som ble kåret til Falk Hortens beste, Simen Westby Johansen, mens Stefan Ilic ble toppscorer for bortelaget med sju mål totalt.

Kamprapport NHF
Håndaball Live

En særdeles viktig og velsmakende seier!//haldentopp.no/2018/02/11/halden-topphandball-falk-horten-29-24/

Posted by Halden Topphåndball on Sunday, 11 February 2018

 

Nøtterøy – Elverum 25 – 29 ()

Nesten 800 tilskuere så topp mot bunn i Nøtterøyhallen søndag kveld. Nøtterøy ga Elverum kamp, og holdt til uavgjort 20 minutter ut i første omgangen. Jacob Weidemann Nøtterøys beste, han scoret også 5 mål, samme som Khaled Chentout. Magnus Fredriksen Elverums beste, mens André Lindboe ble toppscorer for Elverum med fem mål. Elverum a poeng med serieleder ØIF Arendal men med to kamper færre spilt.

Kamprapport NHF
Håndball Live

For en kamp! For en elektrisk stemning! Takk til alle som løftet taket av Nøtterøyhallen i kveld!Vi fikk se noen gutter som virkelig blødde for drakta og som ga Elverum Håndball Herrer skikkelig kamp om poengene. Vi taper hederlig med fire mål, 25-29. Takk for kampen og riktig god tur hjem, Elverum😃

Posted by Nøtterøy Håndball on Sunday, 11 February 2018

 

JAAAA! Det blir med 2 poeng hjem fra Tønsberg etter et tett og artig møte med Nøtterøy Håndball som gir oss kamp i 60…

Posted by Elverum Håndball Herrer on Sunday, 11 February 2018