• Foto: Svein André Svendsen

Resultater Håndballonsdagen

Seks kamper spilt i Eliteserien kvinner og menn

Tertnes – Oppsal 20 – 19 (12 – 10)

Tertnes holder 4.plassen i serien etter ettmålsseier mot Oppsal i kveldens kamp. Det ble en veldig spennende kamp i Haukelandshallen, hvor Tertnes ledet gjennom første omgangen og andre omgangen ble en jevn og tett affære. Oppsal ledet med ett mål tre minutter før slutt, men to mål av Tertnes i slutt minuttene avgjorde kampen. Malene Bergset som scoret 19-19 målet for Tertnes ble toppscorer for Bergenslaget med fem mål totalt. Eira Aune toppscorer hos Oppsal med sju mål.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Det var veldig nære på for Oppsal i kveldens bortekamp mot Tertnes. Nye poengsjanser venter mot Gjerpen i Oppsal Arena om to uker.

Posted by Oppsal Håndball on Wednesday, 14 February 2018

 

 

Gjerpen – Sola 26 – 21 (13 – 10)

Gjerpen med seier med fem mål hjemme mot Sola og sikret seg to viktige poeng i kampen om sluttspillet. Gjerpen dermed på den viktige 8.plassen, mens Sola holder 7.plassen i serien. Tett og jevnt gjennom hele kampen, uavgjort halvveis i 2.omgangen men en skikkelig sluttspurt av Gjerpen avgjorde kampen til Skienslagets fordel. Melanie Bak viktig for Gjerpen i dag, toppscorer med åtte mål. Line Ellertsen toppscorer hos Sola med seks mål.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Seier 26 – 21 ‼️‼️‼️‼️ #viergjerpen

Posted by Gjerpen Håndball on Wednesday, 14 February 2018

 

 

 

Glassverket – Larvik 19 – 41 (12 – 17)

Thale Rushfeldt Deila ble kåret til Glassverkets beste med åtte mål foran 300 tilskuere i Drammenshallen. Hun ble også toppscorer for hjemmelaget. Larvik med seier med 22 mål hvor Thea Mørk glimret med 11 mål totalt og ble også kåret til Larviks beste. Larvik holder dermed 2.plassen i serien to poeng etter Vipers.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Stor forskjell på topp og bunn, Larvik vant 41-19 i Drammen!

Posted by Larvik Håndballklubb on Wednesday, 14 February 2018

 

 

Molde – Vipers 30 – 34 (14 – 15)

Nesten 1200 tilskuere i Molde Arena onsdag kveld så at hjemmelaget ledet på serieleder Vipers nesten gjennom hele første omgangen men to kjappe Vipersmål det siste minuttet gjorde at Vipers ledet til pause med ett mål. Vipers med ledelse gjennom hele 2.omgangen og dro til slutt seieren i land med fire mål og beholder ledelsen i Eliteserien. Mona Obaidli toppscorer for Molde med ti mål, hun ble også kåret til Moldes beste. Superveteran Kristine Lunde Borgersen ble kåret til Vipers’ beste. Hun ble også toppscorer med fem mål, samme som Emilie Hegh Arntzen.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Bilder fra kampen i dag. Av Roar Vestad.

Posted by Håndballjentan on Wednesday, 14 February 2018

Sterk borteseier mot Molde!Les reportasje om kampen på Vipers.no!#viperskristiansand

Posted by Vipers Kristiansand on Wednesday, 14 February 2018

 

 

Haslum – FyllingenBergen 25 – 33 (15 – 16)

FyllingenBergen med en knallstart på kampen som gjorde at de ledet med fem mål etter 12 minutter. Haslum tok igjen FyllingenBergen men Bergenserne holdt og økte ledelsen ut kampen slik at de til slutt vant med åtte mål. 349 tilskuere i Nadderud Arena så at Magnus Søndenå ble kåret til Haslums beste, han scoret også flest mål med seks totalt. Marius Galta Ferkingstad ble FyllingenBergens beste, mens Tore Andre Lunde ble toppscorer med åtte mål.

 

Kamprapport NHF
Håndball Live

Det ville seg ikke for Haslum mot FyllingenBergen. Etter at lagene gikk til pause på 15-16, ble det til slutt 25-33. (Foto: Sjur Stølen/Digitalsport)

Posted by Haslum HK on Wednesday, 14 February 2018

Vi vinner 33-25 borte mot Haslum HK 🎉 Vi tar med det vår andre borteseier på fem dager !

Posted by FyllingenBergen Håndball on Wednesday, 14 February 2018

 

Elverum – Drammen 29 – 24 (14 – 16)

Rundens toppkamp endte med seier til Elverum med fem mål. Hjemmelaget med bra initiativ i starten av kampen og ledet med 7-3 etter ti minutter. Drammen kom så sterkt tilbake og overtok ledelsen og lå to mål foran Elverum til pause. Elverum med en solid 2.omgang som gjorde at de til slutt vant med fem mål. Kevin Gulliksen toppscorer for Elverum med sju mål, mens Joakim Hykkerud viktig for Drammen med åtte mål i kampen.

Kamprapport NHF
Håndball Live

2 av 2 mot Drammen Håndballklubb og for en stemning! Det koker i håndballbyen!#SammenforElverum

Posted by Elverum Håndball Herrer on Wednesday, 14 February 2018