Resultater fra Håndballonsdagen

Tre kamper spilt i Eliteserien menn og kvinner

Byåsen – Fredrikstad 31 – 21 (18 – 11)

Byåsen nå kun to poeng bak Fredrikstad på 5.plass etter timåls seieren i Trondheim Spektrum i kveld. Med to poeng i kveld tar Byåsen et stort steg vekk fra kampen om kvalikplass og plass i sluttspillet. Fredrikstad beholder 5.plassen. Hjemmelaget ledet med sju til pause og økte ledelsen med ytterligere tre mål da dommeren blåste av kampen. Marit Røsberg Jacobsen toppscorer for Byåsen med åtte mål totalt. En annen toppscorer, Ida Marie Wernersen, scoret flest mål hos Fredrikstad med seks mål totalt.

Kamprapport NHF
Håndball Live

I kveld var Byåsen rett og slett bedre! Vi gratulerer Ida Wernersen som rundet 100 mål!!! Og dermed toppscorer i eliteserien. Anett Andersen BB for FBK. Nå er fokus lørdag og hjemmekamp! Og smilet på igjen😊

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Wednesday, 21 February 2018

 

 

 

Bodø – Haslum 27 – 28 (14 – 15)

Haslum nå a poeng med Halden og Drammen i kampen om det som ser ut som bronsekampen for øyeblikket. Nok en gang seier med ett mål for Haslum. En meget tett og jevn kamp der Bodø hadde ledelsen gjennom 1.omgang til det sto igjen to og et halvt minutt, da tok Haslum grep og scoret to kjappe mål og lå foran med ett mål til pause. Haslum med ledelse gjennom hele 2.omgangen og hadde en firemåls ledelse på det meste og ledet med tre mål ett minutt før slutt. To kjappe mål av Djekic og Westby avgjorde sluttresultatet til 27 – 28 i favør bortelaget fra Bærum.
Djorde Djekic toppscorer for Bodø sammen med Endre Langaas, begge med sju mål. Magnus Søndenå viktig for Haslum i kveld med ti mål totalt, flest hos bortelaget.

Kamprapport NHF
Håndball Live

To deilige poeng borte mot Bodø i kveld.Magnus Søndenå med 10 mål👏🏻

Posted by Haslum HK on Wednesday, 21 February 2018

 

 

Kolstad – Elverum 28 – 33 (13 -18)

Kolstad fortsatt på 8.plass etter tap mot Elverum i kampen i Trondheim Spektrum i kveld. Elverum troner nå øverst på tabellen med fire poeng ned til ØIF Arendal med en kamp mindre spilt. Bortelaget ledet også med fem mål til pause, og økte ledelsen til ti mål på det meste i 2.omgangen. Det endte til slutt med seier til Elverum med fem mål. Adrian Aalberg toppscorer for Kolstad med seks mål. Kristian Krag og Magnus Fredriksen scoret flest mål for Elverum med fem mål hver.

Kamprapport NHF
Håndball Live

YESS! Vi tar med oss 2 deilige poeng hjem fra Trondheim etter fem-målsseier mot Kolstad Håndball. Vi kjemper videre #SammenForElverum

Posted by Elverum Håndball Herrer on Wednesday, 21 February 2018