Resultater Eliteserien menn – lørdag 16.desember

Tre kamper spilt – Elverum – Bækkelaget avlyst

Skrevet av NTH

Sandnes – FyllingenBergen 28 . 38 (10 – 18)

Det ble bergenslaget som trakk det lengste strået og tok med seg to poeng hjem i Sandneshallen i kveld. FyllingenBergen i føringen hele kampen, gikk til pause med en ledelse på åtte mål. William Aar toppscorer for Sandnes med sju mål. Han ble også Sandnes’ beste. Tore Andre Lunde FyllingenBergens beste, han ble også toppscorer for bortelaget. FyllingenBergen på 6.plass, mens Sandnes er på 11.plass og under streken etter runden.
Kamprapport NHF
Håndball Live

 

Drammen – Bodø 35 – 21 (20 – 13)

Drammen tok to poeng i Drammenshallen i kveld i det som kan kalles generalprøven før NM finalen. Drammen hadde ledelsen hele kampen og gikk til pause med 20 – 13 ledelse. Hjemmelaget økte ledelsen i 2.omgang og vant til slutt med fjorten mål. Målvakt Mathias Kolstad Holm kåret til Drammens beste, mens Gøran Sørheim fortsetter å putte mål for Drammen og ble også mestscorende i dag med åtte mål. Erlend Sund Bodøs beste og mestscorende med fem mål. Drammen nå på 3.plass med 18 poeng, mens Bodø er på 9.plass med 9 poeng.
Kamprapport NHF
Håndball Live

Solide 35-21 til gutta over Bodø i kveld. Det betyr at vi er godt med i medaljekampen.35 mål betyr også kr 175.000,- til Rett Fram opplevelser og deres arbeide. Tusen takk til Cenika.

Posted by Drammen Håndballklubb on Saturday, 16 December 2017

 

Nøtterøy – Falk Horten 21 – 35 (12 – 16)

Bortelaget Falk Horten vant nabooppgjøret mot Nøtterøy og fikk med seg to viktige poeng i kampen om å unngå plass under streken på tabellen. Nøtterøy hang forholdsvis godt med i første omgang og lå under med fire mål til pause. Falk Horten kjørte fra i 2.omgang og vant til slutt med fjorten mål. Falk Horten nå på 8.plass med 10 poeng. Khaled Chentout Nøtterøys beste, han scoret også flest mål med fem mål. Filip Svele best hos Falk Horten, mens Stefan Ilic scoret flest mål med 11 totalt.
Kamprapport NHF
Håndball Live

 

Elverum – Bækkelaget avlyst pga sykdom