Pressemelding fra Sola Håndball

Scott Harrington fratrer som hovedtrener for A-laget.

Skrevet av Sola HK

Det er i dag, tirsdag 22. oktober 2019, blitt enighet mellom hovedtrener Scott Harrington og Sola Håndball om at Scott Harrington fratrer som hovedtrener for A-laget med umiddelbar virkning.

Harrington har kontaktet klubben med ønske om å bli fritatt fra sine oppgaver som hovedtrener for A-laget, noe klubben har tatt til etterretning og partene er enige om fratredelsen.

Forventninger til egne og klubbens prestasjoner er ikke innfridd og Harrington ønsker derfor å fratre som hovedtrener. Sola HK ønsker å beholde Scott Harrington i en funksjon i klubben, og arbeider med å se på alternative muligheter.

Klubben og styret har umiddelbart satt i gang arbeidet med å få på plass ny trener til A-laget i Sola HK.

Sola 22.10.2019

Styret i Sola HK

Kontaktpersoner:
John Harald Kåsen (daglig leder Sola HK) TLF 90778605
Are Domert (styreleder Sola HK) TLF 40807046

 

 

Joar Gjerde tar midlertidig over treneransvar for A-laget

Da Scott Harrington fratrer som trener for Sola HK sitt A-lag fra og med tirsdag 22. oktober, har klubben fått på plass en midlertidig løsning.

Joar Gjerde vil være ansvarlig for denne ukes treninger, samt bortekamp onsdag mot Flint i NM, og bortekamp søndag mot Molde i REMA 1000 ligaen.

Parallelt jobber klubben og sportslig utvalg med å få på plass en mer langsiktig løsning på trenersituasjonen. Klubben vil offentliggjøre dette når det er på plass.

Joar Gjerde tar midlertidig treneransvar for A-laget i Sola uke 43. Foto: Siri Forgaard