• FOTO: Victor Iversen

Poengdeling

Kveldens kamper kort oppsummert.

Kveldens resultater:

Follo – Runar: 25-25

Det ble en jevn kamp i Stil Arena, og selv om Follo i noen perioder hadde en ledelse på Runar, hadde ikke bortelaget tenkt til å havne bakpå og holdt seg tett. Mot slutten av kampen kan Runar gå opp i ledelsen 25-24. Follo utligner med en suser 11 sekunder før slutt, men Runar klarer ikke å gjøre noe ut av det siste angrepet til å kunne få med seg to poeng.

Bækkelaget – Fold-St.Hallvard: 34-30

Fold hadde en ledelse på BSK i store deler av kampen, og det er faktisk ikke før ti minutter mot slutten av kampen på stillingen 26-26 at BSK klarer å ta overtaket på bortelaget. Her skjer det en vending på hele kampen, og hjemmelaget reiser seg til å ta to poeng.

Haslum – Nærbø: 27-27

Det ble en svært jevn kamp i Nadderud, og det er ikke før mot tampen av kampen at hjemmelaget kommer noen mål foran. Nærbø kommer likevel etter hver gang. Med 90 sekunder igjen av kampen utligner Nærbø til 27-27, men ingen av lagene klarer å ta overhånd til å få med seg to poeng.

ØIF Arendal – Halden: 32-22

Halden ble løpt i senk på sørlandet, og ble rett og slett ett par nummer for små mot ØIF Arendal. Arendal på sin side, fikk løpt inn 3.500,- pr mål til TV-aksjonen.

Sola – Oppsal: 24-31

Etter en jevn start på kampen, men noen feil fra Oppsal sin side, var det Oppsal som etterhvert kunne dra fra med en ledelse. De levert en god kamp i forsvaret, og Eira Aune sto for hele 13 mål for bortelaget.

Aker – Follo HK Damer: 28-28

Lagene kjenner hverandre godt etter å ha spilt mot hverandre i 1.divisjon forrige sesong. Og til tross for at Aker har fått med seg fler poeng enn Follo i starten av sesongen, har også Follo møtt topplagene på rekke og rad. Lagene veksler mellom å ta ledelsen, med 1,5 minutt igjen å spille leder Follo med ett, men Aker klarer å sette ballen inn i målet på kontring i kampens siste sekund.