Overkjøring i Drammen

Kampen for de mange utvisninger

Kort oppsummert: Lagene fulgte heverandre de førse 15 minuttene, deretter var det Drammen som gjorde det best og ville mest. Hjemmelaget vant  41-23, etter å ha ledet 24-13 til pause. Det i en kamp som også blir husket for de mange utvisningene.

1.omgang

Kall det rot, kall det slurv, kall det uflaks – det var litt smårusk fra begge lag de første 15 minuttene. Halden fikk sin andre to-minutter og Drammen ledet 10-7. Halden tok time-out nr to på fem minutter. Den forrige var det hjemmelaget som fikk mest ut av og gikk fra 10-7 til 14-8 på knappe fem minutter.

Halden gjorde det enkelt for Drammen i første omgang. Store luker i forsvar og Drammen spillerne kunne nærmest spasere gjennom «åpne dører». 15 sekunder før pause ledet hjemmelaget med 10 mål.

Omgangen avsluttet med nok en to-minutter til Halden og straffe til Drammen. Og lagene gikk i garderobem med 24-13 til drammenserne.

2.omgang

Utvisning, straffe, strafferedning, scoring, utrulling (og der var det ingen …) ny utvisning. Etter 4 ½ minutt av andre omgang hadde Halden fått fullt lag, og Drammen hadde fått to utvisninger og nok en utvisning til Halden. Det ble så mange utvisninger etter hvert at det var vanskelig å ha oversikten.

Nok en gang, et godt Drammen forsvar tvinger fram feil og dårlige løsninger fra Halden spillerne. Drammen greide å holde moralen oppe og reiste sakte, men sikkert ifra. Omgangen var 9 ½ minutt gammel før Halden fikk inn sitt første mål i andre omgang.

Med 12 minutter igjen av kampen tok Halden sin siste time-out – på det tidspunktet ledet Drammen 35-18. De fikk litt betalt for den, utvisning til Drammen og scoring til Halden.

I ettermiddag var det klasseforskjell på de to lagene. Og to velfortjente poeng til Drammen.