• Foto: Robert Magnussen

Oppstart Eliteserien menn med tre kamper

De første poengene er delt ut

Skrevet av NTH

Tre kamper starter Eliteserien for menn

En uke etter at kvinnene startet sin serie, startet mennene serien i dag. Tre kamper ble spilt, nyopprykkede Sandnes spilte sin aller første kamp i Eliteserien mot fjorårets sølvvinner i serien Bækkelaget. Publikumslaget Kolstad tok i mot Norgesmester Haslum i Trondheim og i Drammen møtte medaljejagende Drammen FyllingenBergen med Gjeitrem som ny trener.

Kolstad – Haslum

Over 1400 tilskuere så et Kolstadlag ta i mot Haslum i den første seriekampen. En jevn batalje til pause med 12 – 12 på måltavla. Men en toneangivende Magnus Søndenå hos Haslum som scoret åtte mål og målvakt Håvard Åsheim som ble kåret til Haslums beste, var viktige for at Haslum til slutt dro seieren i land med 30 – 26 over trønderne. Tom Kåre Nikolaisen ble Kolstads beste med seks mål. Seks mål scoret også Lasse Balstad og Josip Pazin for Kolstad.

Foto: Robert Magnussen

Kamprapport NHF

Les hva Haslum skriver

Les hva Kolstad skriver

Sandnes – Bækkelaget

522 tilskuere overvar Sandnes HKs aller første seriekamp i Sandneshallen i kveld 6. september. Fjorårets sølvvinner i Eliteserien, Bækkelaget tok kommandoen og ledet 17-13 til pause og doblet ledelsen til slutt og dro i land seieren med 30 – 26 til slutt. André Ellertsen ble toppscorer hos Sandnes med seks mål, Anders Krognes Gjevik scoret fire. Hos Bækkelaget var Tormod Hauane toneangivende med 10 mål totalt, og Emil Richardsen Nedregård scoret fem.
Kamprapport NHF

Drammen – FyllingenBergen

Drammenshallen var vert for den TV2 sendte kampen mellom Drammen og FyllingenBergen. Stor forventning til DHKs nyankomne Hykkerud og Sørheim samt stor spenning om hva FyllingenBergens nye trener Andreas Gjeitrem har fått til med laget fra Bergen. Drammen var effektive i første omgang og rykket fra et FyllingenBergen. Drammenslaget ledet hele 17 – 8 til pause og vant til slutt med 31 -24. Oskar Olafsson ble toppscorer for Drammen med fem mål og ble kåret til Drammens beste. Iben Hvidsten ble toppscorer for FyllingenBergen med ni mål, og Mario Matic ble kåret til FyllingenBergens beste.
Kamprapport NHF

Hvem er din favorittspiller? – Stem på Publikumsfavoritten!