Onsdagskamper i Eliteserien

Elverum møter Sandnes og Larvik tar i mot Tertnes

Skrevet av NTH

Elverum – Sandnes, Terningen Arena kl. 1800

Serieleder Elverum får besøk av Sandnes i Terningen Arena onsdag 1. november kl. 1800. Det er et Elverumlag fullt av selvtillit etter sterke prestasjoner i Champions League og at de er ubeseiret i Eliteserien så langt. Hedmarkingene har fem seire og en uavgjort, mot Halden så langt i sesongen og har scoret hele 203 mål totalt. Sandnes har sin første sesong i Eliteserien og ligger foreløpig midt på tabellen på 6.plass med tre seire og tre tap så langt. Kevin Gulliksen mestscorende hos Elverum med 38 mål (kun spillemål), mens unge Andre Ellertsen hos Sandnes har 36 mål, han også kun spillemål.
Kan du ikke ta turen til Terningen Arena kan du se kampen her på HandballTV.com! 
Lest disse?
November kan bli en historisk måned for Elverum!
Sandnestrener Dalibor om kampen mot Elverum!

 

Larvik – Tertnes, Boligmappa Arena Larvik, kl. 2030

Larvik og Tertnes møtes igjen kun få dager etter kvartfinalen i NM da Larvik trakk det lengste strået og gikk til semifinale i Cupen. Nå er det serien det dreier seg om, og lagene har like mange poeng så langt i sesongen. Begge klubbene har fem seire og to tap, så en seier i denne kampen vil være poengavgjørende på tabellen. Lagene møttes to ganger i serien i fjor hvor Tertnes tapte hjemme 18 -23 på høsten, mens Larvik vant hjemme 40 -23 på senvinteren 2017.
Linn-Kristin Riegelhuth Koren har scoret flest mål av Larvikspillerne så langt, men hun er ute resten av sesongen. Nummer to på listen er Mathilde Rivas-Toft som har scoret 24 mål så langt. (Kun spillemål). Celine Sivertsen er toppscorer hos Tertnes med 41 mål totalt. Larvik har totalt sett scoret 224 mål, mens Tertnes har 188.
Lest disse?
Larvik vant jevn kvartfinale mot Tertnes
Tertnes i to kvartfinaler

Dette er onsdagskampen på TV2 og vises på TV2 Sportskanalen eller TV2 Sumo med sendestart kl. 2015!