• Foto: john@jvphoto.no

Onsdagskampene på rekke og rad

Tett med kamper i Rema 1000-ligaen onsdag kveld

Sola – Fredrikstad kl 18:00

Sola har ikke møtt Fredrikstad i seriesammenheng siden sesongen 2017/18. Den gang stakk østfoldlaget av med alle poengene. Sola har siden den gang vært en tur i 1.divisjon, skiftet ut nesten hele laget og fått Camilla Herrem tilbake i klubben.

Fredrikstad har kun en spiller igjen fra laget som slo Sola to ganger i nevnte sesong (om statistikken har stått den heldige bi), og det er målvakt Jenny Sandgren.

Så langt i årets sesong ligger onsdagens bortelag på kvalikplassen, mens hjemmelaget Sola ligger i «ingenmannsland» på plassen over. Begge lag står med to kamper og 0 poeng til nå. Her kan vi love kamp om poengene helt til siste pipeblås. Kampen sendes også på Direktesport

Byåsen – Oppsal kl 18:00

Så langt i sesongen står Byåsen med to kamper og to seirer, mens Oppsal står med to kamper og foreløpig uten poeng. Byåsen har i tillegg kvalifisert seg for 2.runde i EHF cupen.

Forrige sesongs møter mellom de to lagene endte med at alle poengene havnet i Trondheim. Sist runde i Rema 1000-ligaene endte med seier til Byåsen over Aker, mens Oppsal gav Molde kamp til døren og tapte med minst mulig margin i det oppgjøret.

Onsdagens oppgjør og kampen om poengene ser du på Direktesport

Gjerpen -Fana kl 18:00

Sist de to lagene møttes var i siste seriekamp i fjorårets Eliteserie. Og det meste stod på spill for begge lag. Resultatet ble seier til Gjerpen, Fana beholdt Eliteserieplassen og Gjerpen måtte ut i kvalifisering.

Onsdag møtes de to, som av de andre i Rema 1000-ligaen er dømt «nord- og ned denne sesongen dvs på nedrykk og kvalikplass. Så på papiret skal dette bli en jevn og spennende kamp. En kamp som du kan også kan se på Direktesport

Tertnes – Molde kl 20:30

Rundens TV-kamp. Begge lag har tre kamper, fire poeng og det er fem +mål som skiller nr tre (Tertnes) og fire (Molde) på tabellen.

Fjorårets kamp i Haukelandshallen endte med fem måls-seier til hjemmelaget, mens kampen i Molde endte med poengdeling.

En av nykommerne i Molde, Julie Lygren spilte sist sesong for Tertnes. Og scorte totalt 10 mål for Tertnes i de to kampene mot Molde. Hvor mange scorer hun onsdag kveld for sitt nye lag på sin gamle hjemmebane?

Det finner du ut ved å se kampen på TV2 Sport2