• Foto: Arnar Johansen

Onsdag spilles kvartfinalene!

Onsdag 25.april smeller det i gang med kvartfinalene i sluttspillet for kvinner! Hvem tar første stikk?

Onsdag 25.april

Er også kvinnene i gang med sluttspillet i årets serie! Vipers ble seriemestere, med Larvik på sølvplass og Storhamar på bronse. Nå nullstilles klokken og kvinnene spiller best av to kamper for å nå semifinalen. Første kvartfinalene går onsdag kveld.

Oppsal – Vipers, Oppsal Arena kl. 1800

Oppsal sikret sluttspill i siste serierunde og tar i mot seriemesterne Vipers i Oppsal arena onsdag kveld. I serien vant Vipers hjemmekampen med 32 – 18 mens Oppsal slo til hjemme med en liten skrell og spilte uavgjort mot Vipers 30 – 30 nå i mars. Nå er det ny kamp og nye muligheter. Christina Andersen toppscorer i serien for Oppsal med 83 mål, mens Linn Jørum Sulland scoret 138 mål for Vipers.

Få med deg denne kvartfinalen – kjøp billetter her!
Kan du ikke se kampen live kan du se kampen på Handballtv.com her!

Les Oppsaltrener Børge Brown sin vurdering av den kommende kvartfinalen mot Vipers og hans oppsummering av sesongen. Vi…

Posted by Oppsal Håndball on Monday, 23 April 2018

 

Tertnes – Storhamar, Haukelandshallen kl. 1800

Bronsevinner Storhamar tar turen til Bergen for å møte Tertnes i Hauklandshallen onsdag kveld. Tertnes kjempet lenge med Byåsen om 4.plassen i året serie men tapte den siste og avgjørende kampen mot Byåsen slik at det ble 5.plass til slutt, og valgt av Storhamar som kvartfinalemotstander.  I serien vant Storhamar hjemme med 26 -23, og borte i Haukelandshallen i mars med 10 mål. (22 – 32) Celine Sivertsen toppscorer i serien for Tertnes med 104 mål, mens Betina Riegelhuth ble toppscorer for Storhamar med 124 mål.

Få med deg kampen i Haukelandshallen – kjøp billetter her!
Kan du ikke se kampen live kan du se kampen her på Handballtv.com!

Posted by Tertnes Håndball Elite on Monday, 23 April 2018

 

 

Fredrikstad – Larvik, Kongstenhallen kl. 1830

Fredrikstad slo Larvik borte i Boligmappa Arena Larvik i første seriekamp i fjor høst og ga starten på serien en liten overraskelse. I det omvendte oppgjøret i Kongstenhallen fikk Larvik revansje i januar i år med seier 28 – 21. Nå er det duket for ny kamp mellom disse lagene. Larvik med sølv i serien, mens Fredrikstad endte på 6.plass. Fredrikstad med nr.2 på toppscorer listen i Eliteserien Ida Marie Wernersen på laget. Hun scoret 139 mål for østfoldingene denne sesongen. Maria Hjertner toppscorer for Larvik med 79 mål.

Ta turen til Kongstenhallen – kjøp billetter her!
Kan du ikke se kampen live – kan du se kampen her på Handballtv.com!

Nå gjelder det igjen💪🏻 FBK – Larvik👊🏻 Men nå er det sluttspill og kvartfinale – HISTORISK!Et knippe minner fra sist møter med Larvik sesongen 17/18💥

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Thursday, 19 April 2018

Nyopprykkede Fredrikstad vant i serieåpningen. Nå blir det nytt møte mellom lagene i sluttspillet.

Posted by Larvik Håndballklubb on Thursday, 19 April 2018

 

 

Gjerpen – Byåsen, Skienshallen kl. 2000

Byåsen endte på 4.plass i årets serie etter en lang kamp mot Tertnes. Da slapp Byåsen å spille mot topp tre, men må også spille mot det laget ingen av topplagene valgte som kvartfinalemotstander. Gjerpen endte på 7.plass etter en sterk avslutning på serien. Byåsen vant første oppgjøret mellom disse lagene i serien i november i fjor. Da vant trønderne 38 – 22 hjemme i Trondheim Spektrum. I mars ble det seier med fem mål for Byåsen borte i Skienshallen. (20 – 25). Melanie Bak toppscorer for Gjerpen og i Eliteserien for kvinner denne sesongen med hele 143 mål. Marit Røsberg Jacobsen toppscorer for Byåsen med 118 mål.

Ta turen til Skienshallen – kjøp billetter her!
Kan du ikke se kampen live – se kampen her på Handballtv.com!

KUN 1 DAG IGJEN TIL SLUTTSPILLET STARTER! ✨#umbro #umbronorge #gjerpenhåndball 📸 Per-Åge Eriksen @peraageeriksen

Posted by Gjerpen HK Skien on Tuesday, 24 April 2018

I morgen møter vi Gjerpen HK Skien i Skienshallen klokken 20.00. Vi håper å se mer av dette! 🙂

Posted by Byåsen Håndball Elite on Tuesday, 24 April 2018