Onsdag er kampdag

Rema 1000 ligaen for herrer og semifinale dag NM senior kvinner

FyllingenBergen – Runar

Et FyllingenBergen på nedrykksplass tar imot Runar Sandefjord som så langt er trygt plassert på oversiden av streken. Det er omtrent ett år siden sist de to lagene møttes i Framohallen. Den gang tok Runar med seg begge poengene hjem til Sandefjord etter at de vant 30-27.

Kun to poeng skiller de to lagene som sist sesong ble hhv nr fire (Runar) og nr fem i serien. Begge lag er i poengnød, så dette blir det vi kaller en «fire-poengs kamp».

Kampstart kl 18:00, og ser du den ikke i Framohallen ser du den på Direktesport.no

Halden – Kolstad

For andre serierunde på rad har vi kamp mellom nr en og to på tabellen. Og en kamp der ingen av lagene ligger på samme tabellplass som før forrige serierunde. Kolstad «banket» sist rundes nr en, Drammen og gikk forbi og inntok toppen av tabellen. Halden slo FyllingenBergen i en til tider svært gjevn kamp. Kveldens hjemmelag ligger midt på tabellen før onsdagens kamp.

Sist de to lagene møttes i Remmenhallen ble begge poengene igjen i Halden etter at hjemmelaget vant med tre. Spent på hvordan det går denne gang?

Kampen starter i Remmenhallen kl 18:00 eller på Direktesport.no

Bækkelaget – Elverum

To plasser foran Elverum og med to poeng mer ligger Bækkelaget. Begge lag med seier i forrige runde og klar for å seire også denne runden.

Sist de to lagene møttes i Nordstrand Arena endte det med seier til onsdagens bortelag. Hvordan det går denne gang ser du enten i hallen eller via Direktesport.no. Med kampstart begge steder kl 18:30.

Haslum – Drammen

Et hjemmelag som sist kamp tapte for Elverum, tar imot et Drammen som gikk på sesongens første tap mot Kolstad. Fire poeng og fire plasser skiller onsdagens lag i Nadderud Arena.

Forrige sesong endte tilsvarende kamp med to måls seier til drammenserne. Kampen starter kl 18:30 og du ser den også på Direktesport.no

Vipers – Molde

Semifinale i cupen for kvinner. Fjorårets mester tar imot Molde som i fjorårets mesterskap ble slått ut i kvartfinalen.

På sine veier mot Spektrum har Vipers slått ut Larvik, Tromsø og Fredrikstad. Molde har møtt, og slått ut, Godøy/Valder, Åsane, Grane Arendal og Fana.

Kampen ser du i Aquarama eller via Direktesport.no. Kampstart kl 18:30

Storhamar – Flint Tønsberg

Blir det «tidenes cup-bombe» eller blir årets finale reprise fra fjoråret? Storhamar tar imot første divisjonslaget Flint Tønsberg i onsdagens siste semifinale  i cupen for kvinner.

1.divisjonslaget startet med å slå ut Østsiden Fredrikstad, deretter stod Rema 1000 liga lagene for tur. Først Aker og deretter Sola. På onsdag venter Storhamar som har sent Gøy HK, Nordstrand, Oppsal og Tertnes ut av cupen.

Kampstart kl 19:15 i Boligpartner Arena og den sendes også på TV2 Sport2.