ØIF Arendal sikrer gullet?

Nest siste runde står for tur i GRUNDIGligaen menn søndag 13.mars.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

Flere spørsmål og plasseringer kan bli avklart, avhengig av resultatene i de ulike kampene. At det er spenning på flere nivåer er det ingen tvil om.

1600: Stord – Drammen i Stordhallen
Stord rykker ned fra sin 11.plass uavhengig av utfallene i de to siste rundene. Drammen kjemper for å komme seg inn i sluttspillsonen, med bare et poeng opp til 8.plassen. Bakfra jager Runar Sandefjord.

1800: Bodø – Kolstad i Bodø Spektrum
Bodø er på siste sluttspillplass men kjenner Drammens pust i nakken, bare poenget bak. Kolstad er sikret sluttspill, og kjemper reelt om en 4.plass.

1800: Elverum – Bækkelaget i Terningen Arena
Elverum er sikret bronse men kan teoretisk også kjempe seg opp på sølvplass, om Haslum taper begge sine to siste. Bækkelaget er på 7.plass, men kan havne på kvalik om alt går galt i avslutningen.

1800: FyllingenBergen – ØIF Arenda i Framohallen
FyllingenBergen er ett av tre lag som i realiteten kjemper om posisjonene 4., 5. og 6., uten mulighet på medalje. ØIF Arendal sikrer gull med seier i Bergen.

1800: Runar Sandefjord – Viking i Runarhallen
Tre poeng opp til sluttspill og to poeng opp til trygg grunn for Runar Sandefjord, som foreløpig er på kvalikplass. Viking rykker ned som tabelljumbo uavhengig av de to siste rundene.

1800: Halden – Haslum i Remmenhallen
Halden er i førersetet i kampen om 4.plass, men er uten mulighet til å ta medalje. Haslum er tre poeng bak gullet og tre poeng foran bronsen. Bæringene er altså avhengig av seier selv i tillegg til at ØIF Arendal må tape, for at det skal være spenning om gullet.

Dramatikken følges aller best i arenaen hvor det skjer, naturligvis. Men om du ikke er i nærheten av Halden, Sandebjord, Bergen, Elverum, Bodø eller Stord, er handballtv.com et godt alternativ.

(NTH Web.red)