ØIF Arendal fortsatt på tabelltoppen

… Og annonserte nysignering rett før kampstart

Kolstad – Bodø: 29-22

Første omgang ble jevn i Kolstad Arena, og det jevnt nesten helt ut i de 30 første minuttene. Kolstad klarte å dra fra rett før pause og kunne gå i garderoben med stillingen 14-10. Fra andre omgang viste Kolstad at det er de som er med å kjemper i toppen, og går sakte men sikkert fra. Trønderne vinner til slutt med 7 mål.

 

Falk Horten – Drammen: 25-37

DHK gjorde jobben da de møtte Falk Horten på bortebane, og vant kampen med hele 12 mål. Aksel Horgen, som nylig har signert ny kontrakt, sto for 12 av målene for bortelaget. Falk Horten lå nest sist med 6 poeng før kampen, og et Drammenslag på 4.plass ble for store for hjemmelaget. Drammen kjørte på fra avkast, og gikk til pause 14-18. Etter pause kunne de bare fortsette der de slapp, og øke ledelsen betraktelig utover kampen.

 

Halden – Haslum: 34-38

Det var en svingende kamp for begge lag. Da Halden går i ledelsen de første 25 minuttene, henter Haslum inn dette, og kan gå til pause med en 3 måls ledelse (19-22). I andre omg øker Haslum denne ledelsen, og er på det meste foran med 7 mål. Hjemmelaget har riktignok ikke tenkt å gi seg så tidlig, og stillingen går fra 19-26 til 26-27. Her tar Sten Stockfleth en viktig timeout og igjen er Haslum foran med 3 mål, men noen få minutter senere er lagene likt på 30-30. Etter dette blir Halden liggende bakpå, og klarer aldri å hente inn ledelsen til Haslum.

 

ØIF Arendal – Nærbø: 33-24

Hjemmelaget hadde med seg en liten julegave til de 1753 tilskuerne som hadde møtt opp i Sør Amfi. Den hemmelige spilleren ble annonsert, som hadde varmet opp med stand-inn i nisselue for anledningen, og ut på parketten kom Hermann Vildalen (som forøvrig noterte seg for 5 nettkjenninger). ØIF ledet kampen fra start, men fikk noen feil i slutten av omgangen som gjorde at Nærbø kunne hente innpå. Stillingen var 15-10 til pause. Starten på andre omgang ble lik slutten av første. ØIF gjorde flere feil i angrep og Nærbø klarte å spise inn noen av forspranget. Men nærmere enn to mål kom de ikke. Etter at ØIF tok en tidlig time out, fikk Marinko Kurtovic justert inn noe av feilene. Sakte, men sikkert så klarte også ØIF å dra fra igjen. Selv om Nærbø kom et par mål bak i andre omgang, var ØIF et bedre lag enn sine gjester