• FOTO: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Nok en sjokkseier for Molde

Storhamar misset viktige poeng

Molde slo tilbake igjen. Etter en overraskende seier mot Vipers sist kamp, slo de onsdagskveld over Storhamar også. På en uke har moldenserne slått gull og sølv-vinnerne fra desember. De hadde 3 seiere og 5 tap, og lå på nederste halvdel av tabellen før helgen. Etter seierene mot Vipers og Storhamar er de nå på vei oppover. Fra 7 til 11 poeng – er plutselig Molde med i pallkampen og ligger bare ett poeng bak Tertnes og Larvik. De ligger nå på en 5.plass, men fortsatt 9 poeng bak tabelleder Vipers.

Kampen mellom Storhamar og Molde var jevn stort sett hele kampen, men Molde fikk etterhvert opparbeidet seg en ledelse. Storhamar klarte å redusere i siste stund, men det pyntet bare på resultatet. Det betyr at Storhamar blir liggende på 2.plass med 14 poeng, altså hele 6 poeng bak Vipers. Og det med 2 kamper færre spilt.

Tonje Lerstad, den nyrekrutterte keeperen fra Byåsen, debuterte onsdasgskveld, og ble overrasket over at hun fikk stå fra start. Til Rbnett sa hun etter kampen:

«Det var mildt sagt store sko å fylle etter den debuten Ine (Karlsen Stangvik) hadde sist. Forsvaret var jeg faktisk litt nervøs for, for det er noe med det å stå bak et forsvar man ikke kjenner til…  Jeg har spilt mot Storhamar fem ganger i høst med Byåsen, så jeg kjenner laget og angrepet deres godt. Det var nok kanskje en av grunnene til av Helle valgte meg i dag».