NM Kvartfinaler menn

Veien til Spektrum fortsetter

Skrevet av NTH

Kvartfinaler 18.oktober

 

Onsdag 18.oktober spilles kvartfinalene NM for menn, veien til Spektrum fortsetter. Fire kamper som avgjør hvem som tar seg videre til semifinalene.

 

Drammen – Runar, Drammenshallen kl. 1700

Serieleder i Eliteserien tar i mot serielederen i 1.divisjon til kamp i Drammenshallen. 1.divisjonslaget Runar ser ut til å ha stø kurs mot ny Eliteseriekontrakt med fem seire av fem mulige. Laget fra Sandefjord har også på veien til kvartfinalen slått ut Eliteserielagene ØIF Arendal og Falk Horten. Nå skal de bryne seg mot serielederen i Eliteserien, Drammen, som også har fem seire av fem mulige i serien så langt. Drammen har på veien til kvartfinalen slått ut Haugaland, St.Hallvard og Glassverket.

Kan du ikke ta veien til Drammenshallen onsdag kveld kan du se kampen på HandballTV.com!

 

Kolstad – Bækkelaget, Husebyhallen kl. 1800

Bækkelaget tar turen til Trondheim og Husebyhallen til kvartfinalen i NM. Vertene Kolstad har slitt i serien så langt uten seier, men har slått ut Sandnes og Kristiansund så langt i NM. Gjestene fra Oslo ligger på 5.plass i serien og har i NM rundene slått ut Sandefjord, Vestli og Toten. Det blir en spennende kamp i Trondheim onsdag 18.oktober.

Kampen går i Husebyhallen, og kan du ikke ta turen kan du se kampen på HandballTV.com!

 

Bodø – FyllingenBergen

Bodø tar i mot gjestene fra Bergen i Bodø spektrum til kamp om retten til å spille semifinale i NM. Bodø og FyllingenBergen har begge 4 poeng i serien, med likt antall seire og tap, så det er duket for et jevnt og spennende oppgjør. Bodø har i rundene før kvartfinalen slått ut Oslo Studentene og Bravo, mens FyllingenBergen har slått ut Follo og Viking TIF så begge lagene står nå foran tøffere motstand for å nå semifinalen.

Ta turen til Bodø Spektrum for å se kampen. Kan du ikke ta turen går kampen på HandballTV.com!

 

Haslum – Elverum, Nadderud Arena kl. 2030.

I Nadderud Arena får vi «reprise» av fjorårets NM finale mellom Haslum og Elverum! Haslum tar i mot et Elverumlag som kommer fra tre sterke strake seire i Champions League og er ubeseiret så langt i Eliteserien. Haslum ligger på 9.plass med en seier, to uavgjorte og to tap så langt. Laget fra Hedmark har i rundene før slått ut Halden og Herulf mens Haslum har beseiret Charlottenlund, Skarphedin og Nordstrand. Det er alltid spenning og dramatikk når disse lagene møtes, og vi er garantert et nytt spennende oppgjør.

Kampen vises på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo!