Nærbø med nyvunnet selvtillit møter serieleder ØIF Arendal

Oversikt over onsdagens kamper

18:00 Falk Horten – Drammen

Falk Horten trenger poeng for at ikke lagene ovenfor skal få for stort sprik i poengene. Nå møter de Drammen på hjemmebane, en kamp som kan bli tøff. Drammen kommer fra seier mot FyllingenBergen og en nysignering av Espen Lie Hansen for neste sesong. I tillegg har de 3 spillere i bruttotroppen til VM (Hykkerud, Sørheim, Horgen).

 

18:00 Kolstad – Bodø

Kolstad og Bodø er vandt med å spille tett mot hverandre, og det blir som regel alltid hard om ballen i disse kampene. Kolstad har hatt en suveren sesong til nå, og overrasket nesten hele Norge med tabelltopp. Bodø hadde mye positivt i forrige kamp mot Bækkelaget, og forhåpentligvis tar de med seg dette videre, og jobber fremover mot en tøff kamp mot Kolstad.

 

18:30 Halden – Haslum

Halden møter Haslum i sin siste hjemmekamp for året. Lagene møtes for tredje gang på 3 måneder. Halden vant både serie- og cupkampen de siste møtene, så Haslum er nok klar for revansje. Haslum har svingt litt denne sesongen, og har nok ikke fått den starten de hadde håpet. De ligger utsatt til på tabellen, og ligger nå på en 10.plass. Halden selv har spilt bra de siste kampene, men har til tider tatt seg noen pauser underveis og gjort ting spennende i sluttminuttene.

 

18:30 ØIF Arendal – Nærbø

ØIF tar i mot Nærbø, et lag som er svært stigende om dagen. Årets store overraskelse var nok seieren mot Elverum på hjemmebane i Nye Loen. I tillegg kommer de fra 3 strake seiere, og er over kvalikstreken. ØIF Arendal ligger selv alene på toppen av tabellen, og har nok planer om å forbli der. Hjemmelaget annonserer ny spiller ved kampstart, som også er spilleklar for anledningen. Hvem er det? Følg med!

 

Kjøp billett til kampene her

Få oversikt på www.handballtv.com

 

Øvrige kamper på www.handballtv.com:

18:00 Sola – Viking TIF

18:00 Volda Stabæk

19:00 Follo HK – Sandefjord Håndball