Nå er det vår tur å gi dem en på trynet

I kveld spiller ØIF Arendal returoppgjør mot Selka Eskisehir Hentbol SK!

Skrevet av ØIF Arendal

 

Det er tid for å ta igjen! Selvsagt innenfor rammene av FairPlay. Og vi skal vise hvordan dette «egentlig» skal gjøres. Gutta ute på banen. Og du oppe på tribunen.

Akkurat denne fredagen skal du «tørre» å slippe deg løs, selv om naboen sitter på samme tribune. Ja, selv om han sitter på plassen ved siden av. Vi trenger din mest engasjerte versjon av deg selv. For 6 mål å ta igjen er en bragd om vi skulle klare det. Og bragder skaper man best i fellesskap. Skal ØIF Arendal gå videre i E-cup, så må du gjøre din del fra tribunen.

Skal dette gå veien må vi ha stemningsrekord på tribunen. Spillerne drømmer om #TheBigEuropeanTurnOver. Vi ønsker å sende et signal til alle i Europa, du «kødder» ikke med ØIF Arendal. Da tar vi igjen på vår måte, både på og utenfor banen. Innenfor FairPlay skal vi gjøre oppholdet i 2×30 minutter svært ubehagelig for våre venner fra Tyrkia.

Vi håper vi får all den hjelp vi trenger fra deg i dag!

 

Jesper Munk har en ekstra god grunn til å ville revansjere nederlaget mot Selkaspor.

Det er bare å ta en kikk på den danske strekspillerens høyre øye når du treffer ham. Der er det en god hevelse etter et ublidt møte med en tyrkisk albue i Tyrkia på lørdag.

– Det var den første kontringen. Jeg fikk en dytt i ryggen og lagkompisen hans møtte meg med albuen. Da var det i gang, forklarer Jesper.

Han forteller at opplevelsene i Tyrkia er med på å gi ekstra motivasjon.

– Ja, det girer oss opp og motiverer oss. Det er vår tur å gi dem en på trynet nå, slår han fast.

 

Opplevelsene fra det første oppgjøret beskriver han som at det ikke hører noe sted hjemme. Han frykter ikke at det skal føre til overtenning frem mot fredagens returoppgjør i Sør Amfi, med etterfølgende Oktoberfest.

-Helt sikre på at overtenning kan oppstå, det kan en ikke bli. Det er Marinkos jobb å få oss til å holde oss på matta, sier han.

 

Han vet det blir en spennende kamp og er helt klar på hva han ønsker seg fredag.

– Balkanstemning!

– Det er ikke sikkert de er forberedt på at det kan bli mye støy, ettersom vi skandinaver ikke er kjent for å være utagerende på tribunene. De venter seg ikke så mye trykk. Kan vi få et trykk fra tribunen, kan det gi oss den fordelen som er så fantastisk å ha med seg i en hjemmekamp, beskriver han.

 

Jesper Munk mener det ikke er noen vits i å spare på kruttet.

– Nei, liten vits i det. Vi må klinke til fra start. Vi er forberedt på at de gjør alt for å dra tempo ut av kampen, men må ikke la oss rive med på deres slåssing.

– Hva må dere for all del unngå?

– Falle ned i deres tempo, det må vi for all del ikke gjøre. Vi må sørge for å få de kontringene vi trenger, og samtidig også unngå dumme tominuttere. Kun å ha fokus på kampen og ikke på dommerne. Det som skjedde i Tyrkia har skjedd og vi får ikke gjort noe med det, men vi kan fortsatt snu det til vår fordel sammenlagt, sier en optimistisk Jesper Munk.

 

Kampen ser du på www.handballtv.com kl19:00