Molid til Larvik

Mari Molid bytter ut spill i rødt for Levanger HK med spill i hvitt for Larvik HK neste sesong.

– Jeg gleder meg veldig. Samtidig er jeg veldig spent, sier Mari Molid til adressa.no.

Den overraskende overgangen fra bunnklubben Levanger til suverene Larvik finner sted i sommer, og landslagsbacken har signert en treårskontrakt med vestfoldklubben.

For kun få dager siden ble det kjent at hun vraket et tilbud fra gammelklubben Byåsen, og nå blir hun i stedet fulltidsproff i Larvik.

– Det er nok mange som blir overrasket, tror jeg. Men jeg synes det er greit å ha holdt kortene tett til brystet. Det har gitt meg mer ro til å tenke over ting, sier Molid til adressa.no.

Tidligere har Molid sagt at hun vil til en klubb som vil bruke henne i begge ender av banen. Det har Larvik planer om, ifølge Molids agent Øystein Dalen.

– De henter ikke inn klare enveisspillere, og har sagt at de ser et potensial i henne også i angrep. Men hun må levere på et visst nivå, selvfølgelig. Sånn er det i idrett, sier han.

– Jeg har planer om å komme inn, levere og vise meg tilliten verdig, sier Molid selv til adressa.no.

Nå skal hun for første gang være håndballspiller på heltid.

– Det blir en helt ny hverdag med mer fokus på å være en helhetlig utøver. Det er lagt mer til rette for det i Larvik. Jeg håper på dager med gode treninger, kamerater og hjelp til å få gjort de riktige tingene. Jeg er spent på hva det kan ha av betydning for utviklingen min som håndballspiller, sier hun.

Og omtaler det hele som «drømmen».

– Nå får jeg gjøre det jeg synes er artigst i verden, og jeg får gjøre det på heltid. Det krever mye å være håndballspiller, men når det er så gøy som dette er det ikke så krevende likevel. Jeg kunne ikke hatt en bedre jobb, sier Molid til adressa.no.

(NTH Web.red)