• Foto: Knut Stenseth

Med ett ben i Eliteserien

Gjerpen – Follo HK Damer: 29-26

Gjerpen tok første stikk i kvalifiseringskampen mot Follo onsdagskveld. I første omgang så det ut som at Gjerpen ville skyte fra laget fra 1.divisjon, og gikk tidlig opp i en solid ledelse. Lipman ble sentral for hjemmelaget denne omgangen, og tok flere skudd. Dermed kunne Skiensjentene gå til pause med stillingen 13-8. Det er derimot et annet Follo-lag som kommer på parketten i andre omgang; de legger om til et veldig offensivt forsvar. En nøtt Gjerpen ikke klarte å knekke med det første.

Lars Abelsen så seg nødt til å ta 2 timeouter i første omgang, men i andre omgang så mer ut til å løsne for Follo. De kommer opp til uavgjort (21-21) da det er 11 minutter igjen å spille. Men her stoppet flyten. Det går litt for mange skudd utenfor eller rett på Lipman, og med et raskt Gjerpen-lag som utnyttet disse mulighetene kunne hjemmelaget løpe inn mål etter mål.

Igjen får Gjerpen en solid ledelse, og klarer å holde denne ut kampen. Dermed blir det vinn eller forsvinn for Follo sin del på søndag, i Langhushallen.