Malin Holta til Stabæk Men først vil hun slå Stabæk - med Sola

Stabæk har sikret seg underskriften til Solaspilleren Malin Holta. Hun blir å finne i Stabækdrakta de neste to sesongene.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

Malin har hatt en god sesong for Sola. Hun er en temposterk playmaker og har et godt blikk for spillet. Malin har også god målteft og har så langt denne sesongen scoret 106 mål i Postenligaen.

Trener Håvard Mamelund sier dette om den nye signeringen.

“Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss en så talentfull og spennende spiller. Jeg er veldig glad for at hun ønsker å fortsette karrieren sin hos oss. Malin vil passe godt inn i vår spillide, samtidig som jeg er sikker på at hun vil tilføre oss nye kvaliteter. Malin er fortsatt en ung spiller som vi skal være med å utvikle videre.”

Vi tok en kort prat med Malin etter signeringen.

“Jeg gleder meg veldig til å komme til Stabæk. Klubben har et ungt og veldig godt treningsmiljø som det blir spennende og være en del av. Jeg synes det er mange gode spillere i Stabæk og har veldig tro på trenerteamet og opplegget de har presentert. Jeg er sikker på at jeg kommer til å utvikle meg videre her og håper og bidra til at klubben når sine målsetninger.”

Line og Marte kjenner Malin godt fra juniorlandslaget. Marte sier følgende om Malin

Jeg gleder meg til å få Malin til Stabæk. Malin er en kjempe spennende midtback. Hun har gjort det bra i Sola i år og jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre det veldig bra for oss de neste sesongene. Malin ei veldig positiv og utadvendt jente. Hun kommer til å passe perfekt inn i spillergruppa.

Allerede førstkommende søndag kan Stabækpublikumet få se nysigneringen. Da kommer Sola på besøk til Nadderudhallen. Kampstart 18:00

(Stabæk)