Lørdag og «minirunde» i eliteserien + litt europacup-spill

Fana på jakt etter flere hjemmepoeng

Fana – Rælingen

De har noen fellestrekk lagene som møtes lørdag i Fana Arena. Begge to er nyopprykkede fra 1.divisjon, begge lag blir trent av en bergenser /nesten-bergenser, begge lag ligger på nederste halvdel av tabellen, og begge lag vil vinne kampen 😊

Rælingen var ett av få lag som tok poeng fra Fana i fjorårets 1.divisjon, NTH regner med at Fana gjør alt de kan for at dette ikke skal skje igjen. Mens Rælingen på sin side nok er like oppsatt på at nettopp de skal ta med begge poengene hjem over fjellet.

Før lørdagens kamp ligger Rælingen sist med 2 poeng på 5 kamper mens Fana ligger akkurat over streken med 3 poeng på 4 kamper.

Haslum HK – Drammen

Det blir et «nesten-nabo» oppgjør i Nadderud Arena lørdag ettermiddag når Haslum tar imot Drammen. Begge lag står med 5 kamper, begge lag har både tapt og vunnet, Drammen ligger på 5 plass med 6 poeng mens Haslum ligger på 8 plass med 4 poeng.

Haslum har gått seirende ut av de siste serie-oppgjørene mellom de to lagene. Får Drammen revansje i kveld?

Følg/finn kampen på Lørdagens kamper

Vipers – CSM Bucuresti

Vipers tar lørdag imot Amanda Kurtovic og CSM Bucuresti til 3.runde i kvinnenes Champions League. Amanda puttet 6 mål mot FTC-Rail Cargo Hungaria, slipper hun til like mange ganger hos Vipers-forsvaret?

For Vipers blir det å stoppe Amanda vel så viktig som å stoppe Cristina Neagu, som så langt i turneringen har scoret 19 mål

Vipers spilte uavgjort mot Bietigheim hjemme i Aquarama mens de tapte 27-26 for FTC-Rail Cargo Hungaria for en knapp uke siden.

Kveldens motstander har vunnet over FTC-Rail Cargo Hungaria mens de tapte 30-28 for Bietigheim.

Hvem vinner i kveld?