Kurtovic blir i Runar To nye år som hovedtrener

Runar Sandefjord får med seg Marinko Kurtovic videre som trener.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

I en pressemelding fra Runar, som nå skifter navn til Runar Sandefjord, skriver klubben følgende:

 

Marinko tar 2 nye år i Runar

Runar Sandefjord som klubben nå skal hete er enig med Marinko Kurtovic om to nye år som Runartrener. Sportslig leder Eivind Urberg Johannesen er veldig fornøyd med at avtalen er på plass slik at man sikrer kontinuitet på trenersiden.

Klubben har vært veldig fornøyd med både filosofi, spillstruktur og resultater under dagens trener, og det er derfor ekstra gledelig at det nå skal videreutvikles de neste 2 år.

Marinko står for en spillestil med knalltøfft forsvar, stor fart fremover i form av kontringer og agressivt ankomstspill, og god basisstuktur i angrepsspillet.

Man kan vel helt klart kalle spillestilen for publikumsvennlig håndball, noe som er helt i råd med hva Runar ønsker å stå for.

I tillegg så står Marinko for høy inensitet og instilling eller attityd som han sier selv på alle treninger og kampsituasjoner.

Laget har gått fra å kjempe på nedre halvdel forrige sesong til å være i toppskiktet hele denne sesongen. Medaljene glapp på målstreken så skal man fortsette klatringen på tabellen må medalje bli et naturlig mål for sesongen 2013-14, og etablere oss som et stabilt topplag de neste to årene melder Kurtovic.

Spillestil, satsning og målsetning vil forhåpentligvis føre til at Runar Sandefjord vil være en attraktiv klubb for både dagens spillere, og eventuelle nye spillere.

Først ute med å signere av dagens spillere er Peder Trevland som har signert en ny toårsavtale.

I tillegg så er klubben veldig fornøyde med at de allerede har fått på plass en ny signering for kommende sesong.

Målvakt Robin Hallberg har signert en to års avatale og kommer fra Eskiltuna GUIF i Sverige

Den nye unge og lovende målvakten har allerede rukket å få med seg landskamper for Sverige U21, Champions league kamper, seriegull og sluttspillseier i Sverige.

Det blir spennende å se ham i Runarhallen kommende sesong.

Basert på de rapporter som er gitt  så er Robin en spiller som passer godt inn i Runars miljø og spillestil så her forventes det større stabilitet på høyt nivå neste sesong.

Klubben forhandler i disse dager med flere av dagens spillere for å sikre kontinuitet også i spillerstall, og man skal ikke bli overasket hvis det kommer flere nye fjes til Runarhallen.

 

For mer informasjon kontakt:

Marinko Kurtovic                               962 29 622

Eivind Urberg Johansen                     452 31 540