Kolstad overrasket med seier

Slo favorittene på bortebane

Kolstad har virkelig reist seg fra den tunge perioden i vinter. Etter å ha tapt 9 strake kamper, tatt seier i siste serierunde og slått ut Drammen i kvartfinalene. Overrasket de mot serievinner ØIF Arendal i første semifinale.

Det blir en jevn og lang kamp, som Kolstad leder an. Etter 19 minutter spilt ligger lagene likt på 9-9, men Kolstad ligger stort sett foran hele veien. Bortelaget bruker angrepene sine godt, og distanseskuddene sitter fra samtlige bakspillere. Lagene går til pause med 2 måls ledelse til Kolstad.

Andre omgang er på mange måter lik som første, og Kolstad ligger stadig foran. Etter 13 minutter ut ser Marinko seg nødt til å ta en timeout og forteller gutta at: 3 mål er ingenting. De ligger tre mål bak, men snart bare ett. Deretter går det motsatt vei for hjemmelaget og det er derimot Kolstad som drar fra mål etter mål.

Bredeli kan fortelle at Stian Gomo har brukt påsken inne foran videoer av Arendal, og det så ut til å lønne seg. Hjemmepublikummet reiser seg og forlater hallen med 5 minutter igjen av kampen. Angrepet til ØIF ser ut til å falle sammen og bortelaget kan sette inn flere baller i nettet.

Første stikk går til Kolstad. Ny kamp på søndag!

ØIF Arendal – Kolstad: 23-29