Kolstad har nådd målet sitt

Sluttspillplass var målet for sesongen 2015 / 2016 for Kostad. Den målsettingen ble sikret gjennom seier mot Viking søndag kveld.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

– Vi havnet tidlig bakpå mot Viking, som på ingen måte stod med lua i hånda, selv om de ligger sist på tabellen. Kolstad spiller ok i forsvar, og kommer seg til mange gode målsjanser framover, men sliter med å få ballen forbi Ole Andre Lerang i Viking-buret. Vi blir halsende bak Viking med 2-3 mål nesten hele 1. omgang, og ligger bak med 15-13 til pause, rapporterer Kostad om den første halvtimen i Stavanger.

Utover i 2.omgang ble imidlertid initiativet trøndersk.

– Gutta setter et bunnsolid forsvarsspill fra start, og slipper kun inn ett mål de første 10 minuttene. Samtidig så er vi lite effektive framover, og midtveis i omgangen er stillingen 18-18. Da sier det helt stopp framover igjen, og Viking går opp i 20-18 når det gjenstår 9 minutter av kampen. Men derifra og inn viser Kolstad sterk lagmoral, slik som mange ganger tidligere denne sesongen, rapporterer trønderne.

Kolstad konkluderer også fornøyd:

– Vi vinner de siste 9 minuttene 6-2, og da står det 22-24 på lystavlen i det kampen blåses av.

Mishels Liaba blir kåret til Kolstads beste spiller etter å ha satt noen avgjørende mål i 2. omgang, men vi tør påstå at dette først og fremst var en lagseier. Det var mange spillere som bidro i kveld, og da er seieren ekstra deilig.

– I tillegg kan vi gratulere oss selv med at vi både har sikret oss ny kontrakt i Grundigligaen for kommende sesong, og er sikret en plass i sluttspillet som starter i april. Med andre ord er det god grunn til å juble for 2 viktige poeng, melder Kolstad på egen nettside.

Resultater i GRUNDIGligaen søndag 6.mars:

Menn:
Stord – Bækkelaget 28-38
Runar Sandefjord – ØIF Arendal 27-29
Viking – Kolstad 22-24

Kvinner:
Byåsen – Vipers Kristiansand 24-24
Larvik – Sola 34-22
Skrim Kongsberg – Molde 26-26
Halden – Glassverket 20-27
Oppsal – Rælingen 31-23