Klare for kamp!

Onsdagens kamper

Onsdag er det klart for nye kamper igjen, og da er det flere lag som er ilden etter en lang juleferie. Alle kampene starter klokken 18:00:

 

Fana – Larvik

Før jul ble Fana IL kåret til årets idrettslag av Bergen Kommune, hvor det også ble delt ut idrettsstipend til både Sofie og Andrea. Fana har en tøff start på året, og starter med å møte Larvik på hjemmebane. Larvik har vært ute i EHF Cup og har allerede fått spilt sammen i år, mens dette blir Fanas første ordinære kamp etter jul.

 

Byåsen – Fredrikstad

Det er et Byåsen fullt av selvtillit som nå er klare for sin første hjemmekamp i 2019. Flere av Byåsen-jentene var med å tok NM-gull i J20 finalen i Oslo Spektrum i romjulen. Deretter ble det en solid 9 måls seier i søndagens seriekamp mot Gjerpen. Flere av spillerne gjorde en meget god kamp søndag. Blant dem Andrea A. Pedersen, Julie Bøe Jacobsen og Ida Alstad. Sistnevnte ble også kåret til banens beste spiller. I tillegg er Teodora Tomac tilbake fra mammaperm. Det ser dermed ut til at laget er vel forberedt til å ta imot Fredrikstad HK førstkommende onsdag.

 

Oppsal  – Storhamar

Oppsal møter topplagene på rad og rekke i starten av 2019, og etter tapet mot Vipers står nå Storhamar på tur. Storhamar kommer fra et knepent tap i EHF Cupen, samt et finaletap mot Vipers i cupen. Med andre ord er nok spillerne fra Hamar lystne på en seier, og Oppsal får nok litt å jobbe med.

 

Håndball er best i hall – Kjøp billett til kampene her

Se oversikt på www.handballtv.com