• Foto: Arnar Johansen

Kjenner du Tina Abdulla?

«Håndballspiller» har tatt praten og vi har sakset derifra

Nok en gang har vi sakset fra «Håndballspiller» og Trond Sørøy. Fredag 7. desember 2018. Denne gangen får vi bli bedre kjent med Tertnes spiller Tina Abdulla

Tertnes spiller Tina Abdulla (21) har kommet som et skudd denne sesongen. Etter en sterk høstsesong ble hun tatt ut til rekruttlandslagssamling og spilte godt i kampene mot Kina og Island. Tina kom også på månedens lag som beste høyrekant i eliteserien i november.

Også spilt i Viking.

«Jeg har spilt seniorhåndball i Viking TIF og Tertnes og har også spilt på juniorlandslaget.»

Moro å være på samling med rekruttlandslaget.
«Det var veldig kjekt å være på rekruttsamling. Selvfølgelig var det litt skummelt også, men alle var veldig hyggelig og det var lett å bli kjent med jentene og trenerteamet. I tillegg var det flere på samlingen jeg kjente fra før av, noe som gjorde det lettere. Jeg merket det veldig på nervene i den første kampen mot Kina. Da hadde jeg et ønske om å gjøre det bra, og da vil man mye og får litt høye skuldre. I den andre kampen som var mot Island klarte jeg å senke skuldrene og gjøre det jeg pleier å gjøre. Så den kampen var jeg fornøyd med.»

Gøy å få sjansen!
«Uttaket til rekruttlandslagssamlingen betyr mye for meg, det er gøy å bli lagt merke til. Det var kjekt å kjenne litt på nivået og vise det jeg kunne bidra med. Men aller mest betyr det jo at jeg gjøre noe riktig i treningen, og det er jo veldig gøy. Så nå er det bare å forsette med god innsats på treninger fremover.»

Flinke trenere.
«Det som er bra med Tertnes er at vi er en gjeng som står på for hverandre hele tiden, både på banen, men også utenfor banen. I tillegg er kombinasjonen med trenerne Tore og Jarle veldig bra. De utfyller hverandre bra på mange måter, det er vel grunnen til at Tertnes gjør det såpass bra også. I tillegg har vi det veldig morsomt sammen. Jeg trives veldig godt i Tertnes.»

Ønsker å være et topplag.
«Ja, vi ønsker å ta medalje denne sesongen! Det vi må gjøre da er å trene som medaljevinnere hver eneste trening. For min egen del er målsetningen akkurat nå å gjennomføre en god sesong i Tertnes, og holde et stabilt høyt nivå. Så får vi se hva som skjer videre.»

Foto: NjÑl-Arnar-Johansen