• Foto: Stian Bye Høgsveen

Kamilla Sundmoen ute hele sesongen

Kamilla Sundmoen gravid

Skrevet av NTH

Lykkelige omstendigheter for Storhamars kaptein.

Skrevet av Tore Svensrud/Storhamar

Kamilla Sundmoen er gravid, og blir dermed ikke å se på banen den kommende sesongen.

–  Når man er håndballspiller så føler man at det aldri passer. Det er vanskelig fordi folk har store forventninger til laget denne sesongen, men jeg er selvsagt veldig takknemlig  for at jeg nå er gravid. Jeg er veldig glad, sier Sundmoen som venter barn våren 2018.

Fra før har hun og samboer Anders Amdahl en datter sammen.

Åpen for å fortsette

Kamilla Sundmoen har kontrakt med Storhamar Håndball Elite ut den kommende sesongen, men er åpen for å fortsette karrieren etter svangerskapet.

– Jeg er åpen for det, og det er fristende. Det handler om å få kabalen til å gå opp på hjemmebane. Jeg vet det blir en bra satsing også de neste årene når blant andre Heidi Løke og Alma Hazanic Grizovic er på toårskontrakter. Det hadde vært morsomt å få muligheten til å spille europacup en gang til i karrieren, sier Kamilla Sundmoen til storhamar.topphandball.no.

Hun blir heller ikke borte fra håndballen denne sesongen. Sundmoen jobber også i 50 prosent stilling som daglig leder i Storhamar Håndball Elite.

– Det er masse positivt som skjer i klubben nå, så jeg gleder meg til å fortsette jobben, sier hun.

Jakter erstatter

Storhamar Håndball Elite  jobber nå for å få tak i en erstatter for kapteinen.

– Når Kamilla er ute mister vi en av våre viktigste spillere, en som går foran og tar tak. Vi skal forsøke å få tak i en erstatter, men vi gjør ikke det for enhver pris. Jeg er fornøyd med stallen min, så det må være en spiller som kan løfte oss videre. Jeg ønsker meg en type som er spilleklok, kan styre de andre, men også skyte selv og som står bra i forsvar, sier trener Arne Senstad.

Vi i Storhamar-familien gratulerer Kamilla og Anders med de gode familienyhetene, og gleder oss til hun er tilbake på banen.