• Foto: Hans Petter Wille

Innsjekk med Halden

Hvem er i stallen neste sesong?

 

Halden Topphåndball ble tippet inn til 9.plass i eliteserien 2017/2018, og ble årets overraskelse da de endte på en 4.plass i serien og røk i sluttspillet i kvartfinalen mot Haslum. Da ble mye av fokuset rettet mot Victor Skillhammar, lagets toppscorer og tredje mestscorende i serien. Han har dog gått fra Halden for nye utfordringer og signerte spanske Benidorm i våres. I år er det Kristian Stranden og Truls Grøtta som skal erstatte denne posisjonen. I tillegg er Sander Linderud på lån fra Elverum, da han ønsket mer spilletid for sesongen – noe han kan få som back-duo med Gabriel Setterblom.

Tor-Erik Bergum har gitt seg etter flere år, mens målvakt Dragan Kondic har kommet fra Follo. Rasmus Mølgaard erstatter Rex Blom (gått til Skövde), den danske strekspilleren kommer fra Randers der han har vært kaptein og forsvarssjef. Bartosz Milewski er også ny i stallen, fra Polen.

I helgen har Halden vært i Skövde og spilt mot danske Skanderborg og GUIF Eskilstuna. De tapte knepent i begge kamper, men Jan-Thomas Lauritzen var likevel fornøyd med innsatsen. Det er flott å se hele troppen i aksjon, der samtlige spiller bidrar veldig positivt. Blant annet er noe av det han trekker fram at de er nødt til å bli mer kyniske med ballen, og ta vare på mulighetene de får. Dette er noe vi er nødt til å jobbe med fram mot seriestart. Halden Arbeiderblad skrev om kampene her.

På onsdag (22.08) møter Halden Tønsberg Turn i cupen, før Drammen, Skövde og IFK Ystad kommer til Halden og Grimsrud Cup.

Første seriekamp er mot Haslum onsdag 05.09.

 

Tipp tabellen og vinn!