Hvilke lag går videre?

Onsdag 17.10 er det klart for kvartfinaler i cupen

I morgen er det klart for kvartfinaler i NM for herrene, og kampen videre for å nå spektrum, – et mål mange lag setter seg.

Kampene er som følger:

 

18:00 Kolstad – Elverum

Kolstad og Elverum har foreløpig ikke møtt hverandre i serien, så sist oppgjør er kvartfinalene i sluttspillet i forrige sesong. Der trakk til slutt Elverum det lengste strået, etter å ha fått gjennomgå av trønderne i Husebyhallen.

 

18:30 Halden – Haslum

Lagene har allerede møtt hverandre i serien, en kamp som endte 26-28 i Haldens favør. Dog har lagene en tendens til å være jevne i sine møter, eksempelvis slo Haslum ut Halden i kvartfinalen i sluttspillet, der de til slutt vant 2 av 3 kamper – den siste i Remmenhallen.

 

20:15 ØIF Arendal – Drammen

Drammen kommer til Sør Amfi som tittelforsvarer. Lagene har møttes til dyst hele elleve ganger i Sparebanken Sør Amfi. ØIF har vunnet 5 ganger, Drammen har vunnet 5 ganger, og det har blitt uavgjort 1 gang. Det er med andre ord helt åpent i oppgjøret.

 

20:30 Viking – Bækkelaget

Viking TIF slo Bodø i forrige runde, og ble dermed det eneste laget fra 1.divisjon som er med i kampen om gullet. Nå møter de BSK på hjemmebane, hvem går videre til semifinaler?

 

Trekninger for semifinalene skjer allerede torsdag 18.10 klokken 14:00. Semifinalene er terminfestet til onsdag 14.11.

 

Billetter til kampene kjøpes her.