• Heidi Løke. Foto: Lars Martin Bøe

Heidi Løke forlater klubben etter sesongslutt: – Nå er det Storhamar som gjelder

Heidi Løke har skrevet en treårskontrakt med Larvik HK. Dermed forlater hun Storhamar etter sesongslutt.

Det skapte stor interesse da verdens beste strekspiller signerte for Storhamar for to år siden- Nå er Heidi Løke klar for å gi alt før kontrakten går ut i juni 2019.

– Jeg stortrives i Storhamar, og  har hatt og har det fantastisk her. Jeg har fått gleden av å bli kjent med noen fantastiske jenter og veldig gode trenere i Arne og Eirik. De vet hva de holder på med. Jeg kommer til å savne dem masse. Så dette handler ikke om noe annet enn at jeg må tenke på familien og min helhetssituasjon. Nå er det Storhamar som gjelder og jeg skal bidra med alt jeg kan for at vi skal nå målene vi har satt oss. Først er det kampen mot Byåsen som gjelder. Vi skal ut i Europa, sier Løke.

Heidi Løke er bosatt i Sandefjord.

– Heidi har vært et stort tilskudd til laget siden hun kom i fjor sommer. Dette var et toårsprosjekt som vi var heldige å få til på Hamar. Det at hun nå velger Larvik kommer ikke som noen stor overraskelse verken på styret eller andre i og rundt klubben. Det er naturlig at hun vil avslutte karrieren der.  Dette har vi forberedt oss på. Vi er også helt trygge på at Heidi er profesjonell og vil gi alt for Storhamar resten av sesongen, sier Kamilla Sundmoen, daglig leder i Storhamar Håndball Elite.