Hedret på årsmøtet Arild Østeby takker av til sommeren

Årsmøtet i Norsk Topphåndball hedret lørdag Arild Østeby for lang og tro innsats.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

Østeby går av som daglig leder i Norsk Topphåndball til sommeren, og kan se tilbake på svært lang fartstid i NTH, først som styremedlem i det som den gang var Serieforeningen menn fra 1994 og deretter styremedlem i den sammenslåtte Serieforeningen for begge kjønn.

Østeby ble daglig leder i Serieforeningen håndball i 1999. Faktisk var han å finne på medlemsmøtene allerede i 1992, da som representant for Drammen HK.

Det er ingen tvil om at Arilds store håndballkompetanse vil bli savnet i det daglige, både av klubber og forbund, men han har heldigvis signalisert at han vil stille seg til rådighet ved behov.

Styreleder Knut Waage (til høyre) takket lørdag Arild Østeby for innsatsen, og overrakte en gave fra Norsk Topphåndball til applaus fra årsmøtet.

Waage gjenvalgt som leder

Årsmøtet ble avholdt på Rica Gardermoen hotel lørdag 27.april, og Knut Waage, FyllingenBergen, ble på møtet gjenvalgt som styreleder i Norsk Topphåndball.

Hans Erik Stormoen, Flint Tønsberg, ble valgt inn som nytt styremedlem. Han erstatter Berit Fevang Eriksen som takket nei til gjenvalg.

Det øvrige styret ble gjenvalgt eller var ikke på valg, og styret ser dermed slik ut:

Knut Waage, leder
Tonje Nohr Smestad, nestleder
Rolf Storstrøm, styremedlem
Hilde Haugan Hynne, styremedlem
Leif Erik Koehler, styremedlem
Hans Erik Stormoen, styremedlem

(NTH Web.red)