Håndballvenn

Har du fått med deg den virale nyheten Håndballvenn?

Skrevet av NTH

Håndballvenn ble lansert som et skreddersydd tilbud for de som ønsker å komme litt tettere på topphåndball, og holde seg oppdatert om kamper for klubben du følger i Grundigligaen.

Etter  ca 4 uker er det allerede mange tusen som har takket ja til å følge Grundigligaen gjennom å registrere seg som Håndballvenn! Håndballvenn er en enkel måte for deg å følge Grundigligaen, ditt favorittlag og samtidig motta eksklusive fordeler som tilbud på TV og hvitevarer fra Grundig eller spennende konkurranser!

«Det er svært gledelig at Håndballvenn tiltrekker seg mange folk, og spesielt så ser vi at nye mennesker ønsker å følge Grundigligaen, og melder seg inn i vårt felles håndballunivers!» Bård Nordhagen, Markedssjef Grundig

Håndballvenn er lansert som en ekstra digital håndballopplevelse ut i fra hvilken klubb i Grundigligaen du ønsker å følge – gjerne med skreddersydde nyheter rett på mobilen.

«Dette er et spennende prosjekt som gjør at Grundigligaen, og klubbene spesielt, kan tilby håndballopplevelse til et enda større publikum ved at flere følger klubben tettere gjennom digitale medier! Dette passer bra med vår strategi om å få flere til å delta i opplevelsen live, samt gi folk tilgang til håndball gjennom handballtv.com og digitale kanaler, når de ikke kan se kampen i hall» Hein Barthold, Daglig Leder Norsk Topphåndball

Til alle som ikke har registrert seg:
Klikk her og benytt muligheten til å registrere deg som håndballvenn i dag,
så følger du den spennende avslutningen på sesongen av Grundigligaen tettere!