Håndballsøndag med toppoppgjør i Drammen!

Fire av sju kamper med tabellnaboer!

Skrevet av NTH

Eliteserien Menn

 

Drammen – Elverum, Drammenshallen kl. 1615

Toppoppgjør i Drammenshallen da serieleder Drammen tar imot fjorårets Serie og Sluttspillmester Elverum. Drammenserne har ikke avgitt poeng så langt i serien, og har Gøran Sørheim på laget som har vært toneangivende for laget denne sesongen med 28 mål totalt. Elverum er også ubeseiret men har en uavgjort mot Halden som gjør at de er et poeng bak Drammen på tabellen. Drammen har totalt scoret 167 mål etter fem kamper, Drammen 146. Drammen har sluppet inn færre mål, 117 mot Elverums 140. Kevin Gulliksen viktig hos Elverum, har scoret 30 mål så langt, og det er kun spillemål.
Få med deg toppkampen i Drammenshallen, eller på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo!

Noen ord fra Jokke

Toppkamp i Drammen

 

Nøtterøy – Kolstad, Nøtterøyhallen kl. 1700

Vestfoldlaget jakter på sine første poeng i Eliteserien etter opprykket, og på den motsatte banehalvdelen står Kolstad som også er i poengnød etter fem runder i Eliteserien. Lagene er tabellnaboer på 11. (Kolstad) og 12. plass (Nøtterøy) i serien. Michael Jonassen har scoret flest mål hos Nøtterøy med 26 totalt, mens Lasse Balstad har 31 for Kolstad. Balstads 31 mål er kun spillemål.
Ta turen til Nøtterøyhallen, eller se kampen på HandballTV.com!
Nøtterøy Idrettsforening 100 år
Kolstad til semifinale i Cupen

 

Bækkelaget – Halden, Bækkelagshallen kl. 1800

Hjemmelaget inviterer til kamp igjen i Bækkelagshallen hvor Halden er motstander i søndagens kamp. Bækkelaget ligger på 5.plass på tabellen så langt i serien, mens Halden holder en sterk 4.plass. Oppgjør mellom to tabellnaboer i denne kampen også. Halden har tre spillere blant topp 10 toppscorere med Victor Skillhammer, Trym Bilov-Olsen og William Nilsen-Nygaard. Skillhammer med 38 mål totalt, ingen på straffer. Emil Sundal, toppscorer hos Bækkelaget med 30 totalt. Det også uten straffemål.
Stedet er Bækkelagshallen, eller hvis du ikke kan ta turen – se kampen på HandballTV.com!
Slutt på Europa eventyret for denne gang
Bækkelaget -Halden Topphåndball

 

Bodø – ØIF Arendal, Bodø Spektrum kl. 1800

Bodø, som ligger på kvalifiseringsplassen på tabellen tar i mot ØIF Arendal som akkurat nå ligger på bronseplass i serien til kamp i Bodø Spektrum søndag kl. 1800. Bodø har vunnet to kamper så langt i serien, mot Kolstad og Nøtterøy. ØIF Arendal har hatt mange skader denne sesongen, men holder likevel en god 3.plass i serien og har kun tapt en kamp, mot Bækkelaget. Djordje Djekic mestscorende for Bodø etter fem runder, med 31 mål totalt. Sondre Paulsen med flest mål for ØIF Arendal med 38 mål totalt. Med det er Paulsen på 3.plass på Topp 10 toppscorerlisten.
Henrik Bielenberg er tatt ut på A-landslaget!
Nå har spillerne fått en sjanse til å vise seg frem for verdens beste liga

 

Sandnes – Falk Horten, Sandneshallen kl.1800

Den fjerde kampen denne søndagen med tabellnaboer til dyst. Sandnes på 8.plass byr opp til kamp mot 7.plass, Falk Horten i Sandneshallen. Hele fem lag har fire poeng etter fem runder, og begge lagene er nok veldig sugne på å kapre to poeng for å klatre på tabellen. Falk Horten har toppscoreren i Eliteserien for menn, Stefan Ilic, og han blir nok viktig for vestfoldingene søndag også. Hele 42 mål har han scoret så langt. Unge Andre Ellertsen er toppscorer for Sandnes, med 31 mål totalt. Med det er Ellertsen på 5.plass på toppscorerlisten i Eliteserien.
Sandneshallen er stedet for live håndball, og kan du ikke ta turen er HandballTV.com et glimrende alternativ!
Trener for Sandnes, Dalibor, sine tanker om kampen 

 

Eliteserien Kvinner

 

Stabæk – Sola, Nadderud Arena kl. 1600

Sola har opplevd merkbar publikumsøkning etter at Camilla Herrem vendte tilbake til Rogalandsklubben. Hele 81% publikumsøkning har Sola hatt på sine hjemmekamper. Nå får Stabæk som ligger på 11.plass på tabellen besøk av Sola med Camilla Herrem på laget som har tre seire så langt, mot Byåsen sist og Glassverket og Oppsal.
Stabæk jakter fortsatt på sine første poeng i serien og Jenny Sneve har vært mestscorende hos Bæringene med 26 mål totalt. Tonje Nøstvold er toppscorer for Sola med 40 mål totalt, Herrem nummer to med 24 mål.
Ta turen til Nadderud Arena, og kan du ikke det er HandballTV.com et godt alternativ for å se kampen.
Stabæk møter Sola – Nadderud Arena søndag 22.oktober kl.1600
Seier hjemme mot Byåsen

 

Oppsal – Storhamar, Oppsal Arena kl. 1800

Storhamar har vunnet seks av seks kamper så langt i serien og leder tabellen foran Vipers. Nå tar de turen til Oppsal som ligger på 9.plass til kamp. Oppsal har to seire så langt, mot Stabæk og Byåsen og har spilt uavgjort mot Molde. Christina Solheim Andersen toppscorer for Oppsal med 34 mål totalt og med det er hun på 10.plass totalt på Topp 10 listen for Eliteserien kvinner. På 7.plass på samme liste ligger Elise Skinnehaugen, Storhamar, med 36 mål totalt. Betina Riegelhuth på 9.plass, hun også med 36 mål totalt. Tvillingsøsteren til Elise Skinnehaugen, Emma, har nylig signert for Oppsal så det blir søsterduell i kampen!
Osloboere bør kjenne sin besøkelstid og ta turen til Oppsal Arena når serielederen kommer på besøk og med en spennende Skinnehaugenduell! Kan du ikke ta turen, kan du se kampen på HandballTV.com!
Emma Skinnehaugen har signert for Oppsal
Søndag kommer serielederne
Sjette seier på rad