Håndballsøndag i Eliteserien

Fire kamper i Eliteserien søndag

Skrevet av NTH

Eliteserien Menn

 

Sandnes – Kolstad, Sandneshallen søndag 12.november kl. 1800

Sandnes tar i mot Kolstad søndag i Sandneshallen. Et Kolstadlag med fornyet selvtillit etter seieren mot Drammen sist. Sandnes hadde et tøft møte med Elverum forrige runde. Sandnes ligger på 7.plass på tabellen, mens Kolstad nå er over kvalikstreken og ligger på 9.plass. Andre Ellertsen toppscorer hos Sandnes med 38 mål, mens Lasse Balstad har scoret flest mål hos trønderne med 44 mål.

Lest disse?
Les om Sandnes’ trener Dalibor sine tanker før kampen her
Nøkkeloppgjør på bortebane mot Sandnes 

Kan du ikke ta turen til Sandneshallen kan du se kampen her på HandballTV.com!

 

Nøtterøy – Haslum, Nøtterøyhallen søndag 12.november kl. 1800

Det er et poengjagende Nøtterøy som tar i mot Haslum til kamp i Nøtterøyhallen søndag. Et Haslumlag som tok to poeng i en jevn kamp mot Bodø sist og klatret på tabellen til 6.plass. Michael Jonassen toppscorer hos hjemmelaget med 38 mål totalt. Haslum har Magnus Søndenå som har scoret flest for bæringene, med 34 mål totalt.
Hjemmeside Nøtterøy Håndball
Hjemmeside Haslum

Kan du ikke ta turen til Nøtterøyhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!

 

FyllingenBergen – Bækkelaget, Framohallen søndag 12.november kl. 1800

FyllingenBergen på 8.plass i serien så langt tar i mot Bækkelaget som ligger på 5.plass. Bergenserne har 2 seire, 1 uavgjort og fire tap så langt, mens Bækkelaget har 3 seire, 1 uavgjort og 2 tap. Forrige sesong så tapte FyllingenBergen mot Bækkelaget i Bergen med 27 – 29, mens de slo Oslolaget i Oppsal arena med 35 – 30. Mario Matic toppscorer hos FyllingenBergen med 34 mål total, mens Emil Sundal har scoret flest hos Bækkelaget med 47 mål totalt.
Hjemmeside Bækkelaget

Lest denne?
Før kampen: Bækkelaget

Kan du ikke ta turen til Framohallen kan du se kampen her på HandballTV.com!

 

 

Eliteserien Kvinner

 

Gjerpen – Storhamar, Skienshallen søndag 12.november kl. 1800

Storhamar tar turen til Skienshallen søndag og møter Gjerpen kl. 1800. Et Hamarlag som kommer fra to toppkamper mot Vipers i Boligpartner Arena og med to tap i sekken. Et Gjerpenlag som har nr. 2 på toppscorerlisten med Melanie Bak på laget, og som er viktig for Skienslaget. Hun har hittil scoret 61 mål totalt. Betina Riegelhuth har scoret flest mål hos Storhamar med 48 mål totalt. Forrige sesong ble det to seire til Storhamar, 45 – 30 på Hamar, og 30 – 26 i Skien.
Hjemmeside Gjerpen
Hjemmeside Storhamar

Kan du ikke ta turen til Skienshallen kan du se kampen her på HandballTV.com!