Håndballsøndag i Eliteserien

Fem kamper søndag 19.november

Skrevet av NTH

Eliteserien Menn

 

Halden – Nøtterøy, Remmenhallen kl. 1800

Serieleder Halden tar i mot 12.plassen i Eliteserien til kamp i Remmehallen søndag kveld. Halden har hatt en veldig god sesongstart, og ligger a poeng med Elverum som har en kamp mindre spilt. Nøtterøy jakter fortsatt på sine første to poeng i serien. Ingen av lagene i Eliteserien har scoret flere mål enn Halden, de har 270 mål så langt og har tre spillere på topp 10 listen av toppscorere med Victor Skillhammar (56 mål), William Nilsen-Nygaard (51) og Trym Bilov-Olsen (49). Nøtterøy har scoret 197 mål så langt, og toppscorer er Michael Jonassen med 38 mål totalt.
Kan du ikke ta turen til Remmenhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest disse?
Halden Topphåndball – Nøtterøy 
Morten Hobæk – ny sportslig leder

 

ØIF Arendal – Sandnes, Sør Amfi kl. 1800

ØIF Arendal ligger på 4.plassen på tabellen og er med i kampen om medaljene, selv med mye skader i starten av sesongen. Sandnes har overrasket positivt i årets serie, og ligger på 7.plass med fire seire så langt. ØIF Arendal med 251 mål så langt i serien, det er nest mest. Sandnes med 201 mål. Sondre Paulsen toppscorer for ØIF Arendal med 56 mål, mens Andre Ellertsen har scoret flest hos Sandnes med 42 mål.
Kan du ikke ta turen til Sør Amfi kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest disse?
Se ØIF Arendals håndballstudio
Sandnes’ trener Dalibors tanker før kampen mot ØIF Arendal

 

Eliteserien Kvinner

 

Fredrikstad – Storhamar, Kongstenhallen kl. 1600

Toppkamp i Fredrikstad søndag, hvor Fredrikstad som ligger på 4.plass på tabellen tar i mot nr. 2 på tabellen, Storhamar. Nyopprykkede Fredrikstad med seks seire seire så langt, og har scoret 235 mål totalt. Ida Marie Wernersen har stått for 54 av disse. Storhamar på 4.plass på mål totalt, med 261 mål. Betina Riegelhuth toppscorer hos Storhamar med 51 mål totalt.
Kan du ikke se kampen i Kongstenhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest disse?
Ingenting å skamme seg over tross tap mot Vipers
Løke blir i Storhamar

 

Stabæk – Gjerpen, Nadderud Arena kl. 1600

Viktig kamp i Nadderud Arena for begge lagene. Stabæk i fin form den siste tiden med seier mot Larvik i semifinalen i NM og Glassverket i serien, men tapte mot Byåsen i siste seriekamp. Gjerpen med tre tap i de tre siste seriekampene, mot Storhamar, Byåsen og Vipers. Stabæk jakter kvalikplassen og er kun tre poeng bak Gjerpen som har tre seire så langt i serien. Gjerpen med 228 mål hittil, mens Stabæk har 218 mål. Melanie Bak toppscorer for Gjerpen med 65 mål totalt, mens attenåringen Henny Reistad har scoret flest mål for Stabæk med 42 mål.
Kan du ikke se kampen i Nadderud Arena kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest denne?
Vinner på lagmoral

 

Sola – Oppsal, Åsenhallen kl. 1800

 

Ny hjemmakamp i 🏰Fort Åsenhallen🏰 på søndag !Eliteserien, Sola – Oppsal kl 18:00

Posted by Sola Håndball on Thursday, 16 November 2017

Sola med fem seire så langt i sesongen tar i mot Oppsal som har to seire og ligger på kvalikplassen på tabellen. Sola har 233 mål så langt, Oppsal med 226. Veteranen Tonje Nøstvold med flest mål for Sola med 57 mål, Christina Solheim Andersen med 47 mål for Oppsal.
Kan du ikke ta turen til Åsenhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!

Kurs mot Jæren.