Håndballsøndag Eliteserien menn

Tre kamper i Eliteserien for menn spilles i dag

Skrevet av NTH

Sandnes – Haslum, Sandneshallen kl. 1800

Haslum kommer fra sterk hjemmeseier mot Drammen til Sandneshallen for å møte nyopprykkede og overraskelseslaget Sandnes søndag kveld. Hjemmelaget Sandnes ligger på 7.plass på tabellen med fire seire, mens Haslum har klatret til 5.plass og har også fire seire, men har tre uavgjorte kamper. Unge Andre Ellertsen toppscorer hos Sandnes med 48 mål, mens landslagsaktuelle Magnus Søndenå har scoret flest hos Haslum med 43 mål.

Kan du ikke se kampen i Sandneshallen kan du se kampen her på HandballTV.com!

Les Sandnestrener Dalibors tanker om kampen mot Haslum

 

Nøtterøy – Bækkelaget, Nøtterøyhallen kl. 1800

Nøtterøy på jakt etter sine første poeng i serien tar i mot Bækkelaget til kamp i Nøtterøyhallen søndag kveld. Bækkelaget som gikk på et tap mot Bodø sist, mens Nøtterøy tapte mot serieleder Halden i forrige seriekamp. Michael Jonassen viktig for vestfoldingene som toppscorer med 38 mål totalt, mens Emil Sundal i nåværende stund er toppscorer i Eliteserien i Norge med 71 mål totalt.

Kan du ikke se kampen i Nøtterøyhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!

 

Drammen – Halden, Drammenshallen kl. 1800

Toppkamp i Drammenshallen søndag kveld. Serieleder Halden tar turen til Drammen og laget som ligger på 4.plass så langt i serien. Drammen, som skal spille NM finale i romjulen, tapte mot Haslum i sist seriekamp. Samme lag de slo ut i semifinalen noen dager tidligere.  Forrige sesong så vant Drammen hjemme mot Halden med sifrene 29-23, mens det motsatte oppgjøret endte 26-26. Halden med tre spillere på topp 10 listen over målscorere i Norge, hvor Trym Bilov-Olsen er øverst hos Haldenserne med 68 mål totalt. Gøran Sørheim toppscorer hos Drammen med 54 mål totalt.

Kan du ikke se kampen i Drammenshallen kan du se kampen her på HandballTV.com!

Drammen – Halden Topphåndball