Håndballsøndag Eliteserien menn og kvinner

Sju kamper i Eliteserien menn og kvinner!

Drammen – Kolstad, Drammenshallen kl. 1800

 

Medaljejagende Drammen tar i mot Kolstad til kamp i Drammenshallen søndag kl. 1800. Hjemmelaget a poeng med Haslum og Halden i medaljekampen, men med en kamp færre spilt enn Haslum. Kolstad jobber med å unngå kvalikplass og nedrykksstrid, tapte sist mot Elverum men slo Nøtterøy runden før. Drammen også med tap mot Elverum sist, men vant med 17 mål mot Sandnes runden før. Drammen tapte med to mål i det omvendte oppgjøret i fjor høst. Gøran Sørheim toppscorer for Drammen med 91 mål, mens Lasse Balstad har scoret 87 spillemål for Kolstad.

Kan du ikke se kampen i Drammenshallen kan du se kampen her på Handballtv.com

Det var høyt tempo på treningen denne uken og det bølget frem og tilbake mellom blått og oransj lag. Vi kan nesten garantere fartsbøter og svidd gummi i morgendagens 60 minutter. Kampstart klokken 18 mot Kolstad. Vi sees 💙💙 #Dhk #Drammenhk #blåihjertet💙

Posted by Drammen Håndballklubb on Saturday, 24 February 2018

Drammen Håndballklubb – Kolstad i morgen 18:00Om ett døgn er det bortekamp og avkast i Drammenshallen og gutta er klare…

Posted by Kolstad Håndball on Saturday, 24 February 2018

 

 

 

FyllingenBergen – Halden, Framohallen kl. 1800

FyllingenBergen med sterk borteseier med åtte mål mot Haslum sist. Halden også med åttemåls tap, mot Bækkelaget. Nå møtes de i Framohallen søndag kveld. Halden på 3.plass og jager medaljer, mens FyllingenBergen som er videre til kvartfinale i EHF Challenge cup ligger på 6.plass i serien. Halden vant med 13 mål i det omvendte oppgjøret i Remmenhallen i fjor høst. Iben Hvidsten toppscorer for FyllingenBergen med 94 spillemål, mens Victor Skillhammar har scoret 101 spillemål for Halden.

Kan du ikke se kampen i Framohallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

 

Bækkelaget – Falk Horten, Bækkelagshallen kl. 1800

Bækkelaget på 7.plass, a poeng med FyllingenBergen men med en kamp færre spilt. Jakter poeng for ikke å komme i nedrykkstriden. Falk Horten på 9.plass, to poeng bak Bækkelaget, men ett poeng foran Bodø på kvalikplassen. Bækkelaget med sterk seier borte mot Halden i siste runde. Falk Horten med seier med åtte mål mot Sandnes sist. Hortenslaget med seier i det omvendte oppgjøret i fjor høst med tre mål. Emil Sundal toppscorer for Bækkelaget med 124 må, mens Stefan Ilic har scoret fem mål mer og har 129 mål totalt for Falk Horten. Kampen i kampen blir nummer en på toppscorerlisten mot nummer 2!

Kan du ikke se kampen i Bækkelagshallen kan du se kampen her på handballtv.com!

Posted by BSK Håndball Elite on Monday, 19 February 2018

🤩 Johnny’s hjørne 🤩Før gullrekka på TV starter så kan du jo ta en kikk på gullgutta våre; se hvem Johnny har med seg idag for å sikre topp stemning under trening 🥇🥇🥇 God helg 💙

Posted by Falk Horten håndball herrer on Friday, 23 February 2018

 

 

Sandnes – Elverum, Sandneshallen kl. 1800

Sandnes med tap i sine siste to kamper mot Falk Horten og Drammen tar i mot serieleder Elverum til kamp i Sandneshallen søndag kveld. Elverum på sin side slo Kolstad i Trondheim med fem mål i siste runde, og Drammen med fem mål runden før det. Elverum fire poeng foran ØIF Arendal med en kamp mindre spilt. Sandnes under streken med åtte poeng, fem poeng opp til kvalikplassen som Bodø innehar men med en kamp færre spilt. Elverum vant stort med 18 mål i det omvendte oppgjøret i fjor høst. Kevin Gulliksen toppscorer for Elverum med 101 spillemål, mens André Ellertsen har 78 spillemål for Sandnes.

Kan du ikke se kampen i Sandneshallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Dalibors tanker om morgendagens kamp👍

Posted by Sandnes HK on Saturday, 24 February 2018

I morgen er det klart for en ny langtur, når Elverum møter Sandnes HK til Eliteseriekamp. Tar serielederen poengene fra et hjemmesterkt Sandnes?

Posted by Elverum Håndball Herrer on Saturday, 24 February 2018

 

 

Nøtterøy – ØIF Arendal, Nøtterøyhallen kl. 1800

ØIF Arendal på andreplass i serien så langt gjester Nøtterøy søndag kveld. Nøtterøy har fått med seg to poeng, men ligger fortsatt sist på tabellen. ØIF Arendal fire poeng bak Elverum i tet, og tre poeng foran kobbelet med tre lag som jakter bak ØIF Arendal. ØIF tapte hjemme mot Bodø sist, men slo FyllingenBergen og Bækkelaget i de foregående rundene. Nøtterøy med tap med seks mål borte mot Kolstad sist. Jacob Weidemann, som går til FyllingenBergen etter sesongen, toppscorer for Nøtterøy med 64 mål, mens Sondre Paulsen har 99 mål for ØIF Arendal. ØIF Arendal med seier med sju mål i det omvendte oppgjøret i fjor høst.

Kan du ikke se kampen i Nøtterøyhallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

«Vi skal reise kjerringa» melder ØIF Arendal etter tapet mot Bodø. Vi er forberedt på å møte noen innbitte og…

Posted by Nøtterøy Håndball on Saturday, 24 February 2018

 

Søndag møter ØIF Arendal Nøtterøy Håndball i bortekamp. Laurits Rannekleiv tror på en revansjesugen versjon av…

Posted by ØIF Arendal on Saturday, 24 February 2018

 

 

Vipers – Tertnes, Aquaram kl. 1700

Vipers ønsker nok revansje etter at Tertnes vant det omvendte oppgjøret i fjor høst med 26 – 25 i Haukelandshallen. Søndag ettermiddag er det ny duell mellom de to lagene. Tertnes med ettmålsseier mot Oppsal sist, mens Vipers slo Molde borte med fire mål med et spennende prosjekt hvor trener Gabrielsen gjorde Hockeyskifter med hele rekker under kampen. Linn Jørum Sulland toppscorer for Vipers med 96 mål totalt, mens Celine Sivertsen har scoret 74 mål for Tertnes.

Kan du ikke se kampen i Aquarama kan du se kampen her på Handballtv.com!

Endelig klart for seriekamp igjen!Vipers tar i mot Tertnes i AQ søndag kl. 17.00.Les forhåndsreportasje med Kenneth Gabrielsen på Vipers.no #viperskristiansand #kennethgabrielsen

Posted by Vipers Kristiansand on Saturday, 24 February 2018

I nesegrus beundring sender vi våre beste gratulasjoner til Håvard Lorentzen, Sverre Lunde Pedersen og Sindre Henriksen etter en legendarisk OL-innsats!

Posted by Tertnes Håndball Elite on Friday, 23 February 2018

 

 

 

Sola – Glassverket, Åsenhallen kl. 1800

Sola på 7.plass har ikke vunnet en kamp siden november i fjor. Tapte med fem mål sist borte mot Gjerpen. Glassverket jakter fortsatt på sine første poeng i årets serie, tapte stort hjemme mot Larvik sist. Glassverket tapte med 15 mål i det omvendte oppgjøret mot Sola. Tonje Nøstvold toppscorer for Sola med 88 mål, mens unge Thale Rushfeldt Deila har scoret mest for Glassverket med 72 mål.

Kan du ikke se kampen i Åsenhallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Endelig hjemmakamp igjen 🎉🎉Søndag 25.februar 👉Åsenhallen.Sola – Glassverket 👉18:00

Posted by Sola Håndball on Wednesday, 21 February 2018