Håndballsøndag Eliteserien kvinner og menn

Det spilles håndball også i disse OL-tider

Bækkelaget – Haslum, Bækkelagshallen kl. 1800

Bækkelaget på 7.plass tar i mot Haslum på 5.plass til dyst i Bækkelagshallen søndag kveld. Det er fire poeng mellom lagene og lagene spilte uavgjort i det omvendte oppgjøret i fjor høst. Emil Sundal toppscorer hos Bækkelaget med 106 mål totalt, mens Magnus Søndenå har scoret 77 mål for Haslum.

Kan du ikke se kampen i Bækkelagshallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Wiig ønsker velkommen til kamp mot sin tidligere klubb Haslum på søndag. Møt opp BSK hallen kl 18 for et spennende og tett oppgjør.

Posted by BSK Håndball Elite on Thursday, 8 February 2018

 

Status på Åsheim

Dette er statusen på Håvard Åsheim før Haslum går inn i to viktige kamper – først BSK på bortebane i morgen, så Fyllingen på hjemmebane onsdag kl. 20:15.

Posted by Haslum HK on Saturday, 10 February 2018

 

 

 

Nøtterøy – Elverum, Nøtterøyhallen kl. 1800

Nøtterøy med sine to første poeng borte mot Sandnes i siste runde møter Elverum til kamp i Nøtterøyhallen søndag ettermiddag. Elverum to poeng bak ØIF Arendal på tabellen men har tre kamper færre spilt. Nøtterøy på siste plass har ni poeng opp til kvalikplassen som innehas akkurat nå av Bodø. Jacob Weidemann toppscorer hos Nøtterøy med 58 mål, mens Kevin Gulliksen har 88 spillemål for Elverum.

Kan du ikke se kampen i Nøtterøyhallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Vi er klare og gleder oss til å ta imot Elverum Håndball Herrer i morgen kl. 1800. Med både håndballkamp, aktiviteter…

Posted by Nøtterøy Håndball on Saturday, 10 February 2018

 

Elverum tar turen til Nøtterøy hvor de møter laget til en gammel kjenning. Vi har tatt en prat med Simen Korbøl Kroken før møtet med Nøtterøy Håndball søndag kveld.

Posted by Elverum Håndball Herrer on Saturday, 10 February 2018

 

 

 

Halden – Falk Horten, Remmenhallen kl. 1800

Falk Horten ga Elverum kamp til døren i siste runde møter nå Halden som spilte uavgjort mot Haslum. Halden ledet med 11 mål på det meste, men en solid innspurt av bæringene gjorde at lagene delte poengene i Nadderud Arena. I det omvendte oppgjøret i fjor høst ble det en solid seier til Halden med 33 – 18 på bortebane. Nå er Falk Horten i flytsonen og det ser ut til å bli en spennende kamp i Remmenhallen søndag kveld. Victor Skillhammar toppscorer for Halden med 93 mål, alle spillemål. Stefan Ilic toppscorer for Falk Horten og i Eliteserien med 117 mål totalt.

Kan du ikke se kampen i Remmenhallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

💙Johnny’s Hjørne💙 Oppsummering av bortekampen mot Elverum Håndball Herrer og luetips 🤩 Hva slags tips da sa du ??? Jo hør hele videoen her da vel↙️ GOD HELG 🙌🏻🙌🏻

Posted by Falk Horten håndball herrer on Friday, 9 February 2018

 

Drammen – Sandnes, Drammenshallen kl. 1800

Drammen med tap mot Falk Horten sist møter Sandnes som nå er under streket på tabellen. Sandnes tapte mot Nøtterøy sist og er nå avhengig av poeng for å klatre over streken til kvalikplassen igjen. Sandnes tapte det omvendte oppgjøret i fjor høst med ni mål. Gøran Sørheim toppscorer for Drammen med 87 mål, mens André Ellertsen har scoret flest for Sandnes med 69 spillemål.

Kan du ikke se kampen i Drammenshallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Gutta har terpa gjennomspill i hele dag. Bør bli noen råe mål nå 😉. I morgen braker det løs i hallen igjen. Møt opp klokken 18:00 og hjelp gutta våre reiser seg. Jo flere som kommer desto lettere blir det 😃💙💙💙

Posted by Drammen Håndballklubb on Saturday, 10 February 2018

Dalibors tanker om kampen mot Drammen imorgen☺️

Posted by Sandnes HK on Saturday, 10 February 2018

Stabæk – Storhamar, Nadderud Arena kl. 1800

Stabæk tapte det omvendte oppgjøret med åtte mål i fjor høst. Storhamar jakter medaljer, mens Stabæk jakter overlevelse i Eliteserien. Stabæk med fire poeng opp til kvalikplassen som Oppsal innehar, mens Storhamar er tre poeng etter serieleder Vipers, og ett poeng etter sølvplasserte Larvik. Storhamar med seier over Byåsen i siste runde, mens Stabæk tapte med kun to mål borte mot Vipers.

Kan du ikke se kampen i Nadderud Arena kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

TØFF BORTEKAMP💪💛💙En tøff og vanskelig kamp venter oss mot et Stabæk-lag i form i Bærum søndag Kl.18:00!🌟Stabæk tapte…

Posted by Storhamar Håndball Elite on Saturday, 10 February 2018