• Foto: Annick Nielsen

Håndballsøndag 7. januar

Eliteserien kvinner fortsetter med tre kamper søndag

Oppsal – Glassverket, Oppsal Arena kl. 1800

Viktig kamp for begge lag søndag kveld i Oppsal Arena. Glassverket jakter sine første to poeng i året serie, mens Oppsal akkurat nå har kvalikplassen på tabellen. Glassverket må ha poeng for å knappe inn på de fem poengene de ligger bak Oppsal og Stabæk, mens Oppsal ønsker å komme seg vekk fra den utsatte 10.plassen. Christina Solheim Andersen toppscorer for Oppsal med 50 mål så langt i sesongen, mens veteranen Renate Saastad Sømme har 53 mål for Glassverket.

Kan du ikke ta turen til Oppsal Arena kan du se kampen her på Handballtv.com!

Søndag kl.18.00 starter Eliteserien opp igjen med en svært viktig hjemmekamp. Vi ønsker Oppsaljentene lykke til mot Glassverket!

Posted by Oppsal Håndball on Friday, 5 January 2018

 

Gjerpen – Fredrikstad, Skienshallen kl. 1800

Gjerpen på 9.plass tar i mot Fredrikstad i Skienshallen søndag kveld. Fredrikstad som rykket opp denne sesongen har hatt en flott sesong så langt, med 7 seire og 14 poeng og er med i medaljestriden. Gjerpen er på 9.plass og vil jakte poeng i Skien søndag for å komme seg vekk fra nedrykksstriden.
Melanie Bak, Gjerpen, er viktig for hjemmelaget. Hun er nummer 2 på toppscorerlisten, og har scoret 68 mål for Gjerpen så langt. Ida Marie Wernersen er toppscorer for Fredrikstad med 57 mål.

Kan du ikke ta turen til Skienshallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Vi er klare for kamp til søndag. Er dere klare Fredrikstad Ballklubb? 😉

Posted by Gjerpen Håndball on Wednesday, 3 January 2018

 

 

Molde – Stabæk, Molde Arena kl. 1800

Molde på 8.plass tar i mot sølvvinner fra Cupfinalen Stabæk til dyst i Molde Arena søndag kl. 1800. Molde ligger best an av lagene som pr nå kjemper om sikker plass i Eliteserien neste år. 7.poeng med 3 seire og en uavgjort. Stabæk hadde en god periode på slutten av 2017 og har 5.poeng med to seire og en uavgjort. Det blir en kamp hvor sluttresultatet betyr mye for begge lagene.
Ragnhild Valle Dahl toppscorer for Molde med 52 mål totalt, mens attenåringen Henny Reistad har scoret mest for Stabæk med 48 mål.