Håndballsøndag 18.februar

Fire kamper i Eliteserien menn spilles søndag – få med deg spenningen og dramatikken!

Kolstad – Nøtterøy, Orklahallen kl. 1600

Kolstad i dytten for tiden med seier mot Bodø borte og FyllingenBergen hjemme. Er på 8.plassen med 13 poeng, to poeng foran Bodø på kvalikplassen men med en kamp mindre spilt. Nøtterøy har også vist god form i det siste med seier mot Sandnes borte, og tap med kun fire mål mot Elverum. Nøtterøy med tap med fire mål i det omvendte oppgjøret i fjor høst. Lasse Balstad toppscorer for Kolstad med 79 spillemål, mens Jacob Weidemann har scoret flest mål for Nøtterøy med 63 mål totalt.

Kan du ikke ta turen til Orklahallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

LYST TIL Å VINNE 2 VIP-BILLETTER til søndagens hjemmekamp mellom Kolstad – Nøtterøy, i Orklahallen kl16:00?? -sponset av…

Posted by Kolstad Håndball on Thursday, 15 February 2018

 

 

Falk Horten – Sandnes, Holtanhallen kl. 1800

Sandnes med stortap mot Drammen sist, og med tap mot Nøtterøy er nå inne i nedrykksstriden med 8 poeng, tre poeng opp til Bodø på kvalikplassen. Falk Horten på plassen foran Bodø med ett poeng mer. Viktig kamp i nedrykksstriden for begge lag. Sandnes vant det omvendte oppgjøret i Sandnes i fjor høst med ett mål. Eliteseriens toppscorer Stefan Ilic tilhører Falk Horten, han har scoret hele 124 mål totalt. André Ellertsen toppscorer for Sandnes med 71 spillemål.

Kan du ikke ta turen til Holtanhallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Vi gratulerer Johnny Jensen med dagen🎊🎉👍Gutta har lovet å feire deg med god kamp og 2 poeng mot Sandnes i morgen, vi…

Posted by Falk Horten håndball herrer on Saturday, 17 February 2018

Les hva vårs trener Dalibor mener om kampen i morgen.//www.sandneshk.no/falk-horten-sandnes/

Posted by Sandnes HK on Saturday, 17 February 2018

 

 

Halden – Bækkelaget, Remmenhallen kl. 1800

Halden kjemper i medaljestriden og ligger på 4.plass a poeng med Drammen på tredje men med en kamp mindre spilt. Tar i mot Bækkelaget som har plassert seg midt på tabellen med 7.plass og 14 poeng. Halden vant det omvendte oppgjøret i for høst med to mål. Både Halden og Bækkelaget hadde sine siste kamper mot Haslum, to kamper som ble dramatiske og jevne. Halden med uavgjort i Nadderud Arena, Bækkelaget med tap med ett mål i Bækkelagshallen. Victor Skillhammar toppscorer for Halden med 97 spillemål, mens Emil Sundal har scoret 114 mål for Bækkelaget.

Kan du ikke ta turen til Remmenhallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

ØIF Arendal – Bodø, Sør Amfi kl. 1900

ØIF Arendal som tapte serieledelsen til Elverum i siste runde tar i mot Bodø i Sør Amfi kl. 1900. ØIF Arendal to poeng etter Elverum med en kamp mer spilt. ØIF Arendal vant sin siste kamp mot FyllingenBergen i Bergen med fire mål. Bodø tapte sin siste kamp mot Kolstad med ett mål hjemme i Bodø. ØIF Arendal vant det omvendte oppgjøret i fjor høst med seks mål. Sondre Paulsen toppscorer for ØIF Arendal med 91 mål, mens Endre Langaas har scoret 74 spillemål for Bodø.

Kan du ikke ta turen til Sør Amfi kan du se kampen her på Handballtv.com!

Før Bodø-kampen: Vår ambisiøse målvakt Thomas Bauer funnet seg vel til rette i klubb og by sammen med sin ektefelle…

Posted by ØIF Arendal on Saturday, 17 February 2018