• Foto: John Vint

Håndballonsdag i Eliteserien Kvinner

Fem kamper i Eliteserien kvinner onsdag 15.november

Skrevet av NTH

Oppsal – Larvik, Oppsal Arena kl. 1830

Bortelaget Larvik kommer fra sterk seier i Champions League til Oppsal Arena for å møte Oppsal kl. 1830 onsdag. Et Oppsallag som ligger på kvalikplassen så langt, med to seire, en uavgjort og fem tap. Larvik på 4.plass, likt på poeng med Fredrikstad som ligger på bronseplassen. Larvik har seks seire så langt i sesongen. Christina Solheim Andersen toppscorer for Oppsal med 40 mål totalt, Cassandra Tollbring har scoret mest hos Larvik (utenom Riegelhuth) med 30 mål totalt.
Kan du ikke ta turen til Oppsal Arena kan du se kampen her på HandballTV.com!
Årets siste hjemmekamp
Lest denne?
Viktig seier i Tyskland!

 

Stabæk – Byåsen, Nadderud Arena kl. 1830

Cupfinalist Stabæk med fornyet selvtillit etter seieren mot Larvik tar i mot Byåsen i Nadderud Arena. Byåsen med sterk seier i EHF Cup kvalifiseringen, ønsker nok å fortsette klatringen på tabellen. Stabæk med en seier så langt, mot Glassverket, mens Byåsen har tre seire hittil i sesongen. Jenny Sneve har scoret flest mål hos Stabæk med 37 totalt, mens VM uttatte Marit Røsberg Jacobsen er toppscorer hos Byåsen med 52 mål totalt.
Kan du ikke ta turen til Nadderud Arena kan du se kampen her på HandballTV.com!
Stabæk møter Byåsen onsdag 15.november kl. 1830 i Nadderud Arena
Lest denne?
60 minutter fra europacupspill!

 

Vipers – Fredrikstad, Aquarama kl. 1830

Vipers kan ta tilbake serieledelsen fra Storhamar med seier mot Fredrikstad i Aquarama i kveld. Et Viperslag som kun har ett tap så langt, mot Tertnes, men som slo utfordrer Storhamar over to kamper i Boligpartner Arena. Linn Jørum Sulland viktig for sørlendingene med 62 mål totalt hittil for Vipers, mens Ida Marie Wernersen har scoret flest mål hos Fredrikstad med 47 mål totalt. Lagene møttes også i kvartfinalen i Cupen hvor Vipers trakk det lengste strået.
Kan du ikke ta turen til Aquarama kan du se kampen her på HandballTV.com!
– Alt dreier seg om å gjøre jobben 100%!
Lest denne?
Ut av cupen etter tap for Vipers!

 

 

Molde – Glassverket, Molde Arena kl. 1830

Det er et poengjaktende Glassverket som gjester Molde Arena i kveld. Glassverket har åtte tap hittil i sesongen, mens Molde ligger på 9.plass med to seire så langt i sesongen og ønsker også å sikre seg poeng for å klatre på tabellen. Nittenåringen Ragnhild Valle Dahl toppscorer for Molde med 39 mål totalt så langt i sesongen. Renate Saastad Sømme toppscorer for Glassverket med 49 mål totalt.
Kan du ikke ta turen til Molde Arena kan du se kampen her på HandballTV.com!
Hjemmeside Glassverket
Lest denne?
Obaidli-søstrene forlenger med Molde HK Elite til 2020

 

Tertnes – Sola, Haukelandshallen kl. 1830

Det blir kamp mellom tabellnaboene Tertnes og Sola i Haukelandshallen onsdag kveld. Tertnes på 5.plass så langt med fem seire (inkludert seier over Vipers) og tre tap, mens Sola ligger på 6.plass med fire seire, en uavgjort og tre tap. Celine Sivertsen fortsatt toppscorer for Tertnes med 44 mål totalt, mens Tonje Nøstvold har scoret flest mål hos Sola med 51 mål totalt.
Kan du ikke ta turen til Haukelandshallen kan du se kampen her på HandballTV.com!
Siste seriekamp før nyttår
Lest denne?
Camilla klar for VM!

Tertnes med videopromo før kampen 🙂

Se oss mot Sola!

Se Mina, Tina og resten av Tertnesjentene mot Sola i morgen! Og kampen begynner altså 18:30, Tina! 🙂

Posted by Tertnes Håndball Elite on Tuesday, 14 November 2017