Håndballonsdag i Eliteserien for herrer

Fire kamper i Eliteserien for herrer

Skrevet av NTH

Falk Horten – FyllingenBergen, Holtanhallen kl. 1830

Hortenlaget tar i mot FyllingenBergen til kamp i Holtanhallen onsdag kveld. Falk Horten ligger på 11.plass så langt i serien, men har en kamp mindre spilt enn Bodø og Kolstad som ligger rett foran på tabellen. To seire er det blitt så langt, mens FyllingenBergen er på 8.plass med tre seire og en uavgjort. Tre poeng foran hjemmelaget, med en kamp mer spilt. Selv om Falk Horten har toppscoreren i Eliteserien etter sju runder, Stefan Ilic (60 mål), er det ingen lag som har scoret mindre enn vestfoldingene. Iben Hvidsten toppscorer hos FyllingenBergen med 41 mål.
Det er to lag som jakter poeng for å klatre på tabellen så det blir nok en spennende kamp i Holtanhallen.

Kan du ikke se kampen i Holtanhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!

Lest denne?
Knusende revansje

 

Bækkelaget – Bodø, Bækkelagshallen kl. 1830

Bækkelaget på 6.plass på tabellen med tre seire, to uavgjort og tre tap tar imot Bodø som ligger på kvalikplassen så langt i årets serie. Det blir ny kamp for Bækkelaget i Bækklagshallen, og Bækkelaget har før runden som spilles i kveld toppscoreren i årets serie (uavhengig av antall kamper spilt) med 61 mål totalt. Djordje Djekic viktig for Bodø, han har scoret 45 mål for nordlendingene. Disse to lagene møttes i kvartfinalen i sluttspillet forrige sesong, da trakk Bodø det lengste strået med seire 32-29 og 32-28.  I serien forrige sesong så slo Bækkelaget Bodø hjemme med 33-28, mens Bodø vant hjemme i Bodø Spektrum med 31-25.

Kan du ikke se kampen i Bækkelagshallen kan du se kampen her på HandballTV.com!

Lest denne?
Kristian Rammel blir proff i Danmark

 

 

Haslum – Drammen, Nadderud Arena kl. 1830

I Nadderud Arena onsdag kveld blir det reprise på semifinalen i Cupen som Drammen til slutt dro i land seieren. Det ble en høydramatisk semifinale, og vi håper på nok en kamp med spenning og dramatikk mellom disse to lagene. Haslum vant hjemmekampen forrige sesong mot Drammen med 31-27 samt bortekampen med 34-17. Men, nå møter de et Drammenslag som ligger på 4.plass, kun tre poeng opp til lederlaget Halden med en kamp mindre spilt. Drammen har seks seire så langt, mens Haslum har tre seire, tre uavgjort og ligger på plassen bak Drammen med tre poeng færre. Gøran Sørheim mestscorende for Drammen med 51 mål totalt, mens Thomas Kristensen har scoret flest for Haslum med 41 mål totalt.

Kan du ikke se kampen i Nadderud Arena kan du se kampen her på HandballTV.com!

Det blir ikke vanskelig å motivere seg mot en omkamp

Foto: Drammens Tidene

En hilsen til deg fra kapteinsteamet

 

Kolstad – Halden, Trondheim Spektrum kl. 1830

Det er serielederen som besøker Trondheim onsdag kveld. Halden med kun ett tap så langt, mot Arendal i september, møter Kolstad i Trondheim Spektrum. Ingen har scoret flere mål enn Halden i årets serie, og de har tre mann på topp 10 toppscorere med Trym Bilov-Olsen (59 mål), Victor Skillhammar (59 mål) og William Nilsen-Nygaard (53 mål). Kolstad med litt trøblete start i årets serie, tok en viktig seier mot Drammen tidligere i november. Har to seire så langt, fem poeng og jakter poeng i kampen mot Halden.

Kan du ikke se kampen i Trondheim Spektrum kan du se kampen her på HandballTV.com!

Lest denne?
Kolstad – Halden Topphåndball

Foto: Hans Petter Wille