Håndballonsdag Eliteserien menn

Tre kamper i Eliteserien menn med toppoppgjør i Elverum

Skrevet av NTH

Bodø – FyllingenBergen, Bodø Spektrum kl. 1800

Bodø med viktig seier mot Bækkelaget sist tar i mot FyllingenBergen som ble klar for 4.runde i Challenge Cup i helgen. Klubbene er tabellnaboer, med bergneslaget plassen foran med ett poeng mer. Begge lagene har tre seire hver, mens FyllingenBergen også har en uavgjort. I forrige sesong sesongåpnet disse lagene med 27-27 i Framohallen, og klarte faktisk å spille uavgjort med de samme sifrene i Bodø Spektrum (27-27). Djordje Djekic toppscorer hos Bodø med 50 mål totalt, mens Iben Hvidsten har scoret flest hos FyllingenBergen med 46 mål.

Kan du ikke ta turen til Bodø Spektrum kan du se kampen her på HandballTV.com!

 

Kolstad – Falk Horten, Husebyhallen kl. 1830

To tabellnaboer som også møtes til dyst ii Husebyhallen onsdag kveld. Kolstad under streken med to seire, en uavgjort og seks tap. Trønderne tapte sist kamp hjemme mot Halden. Falk Horten to poeng ii sin siste kamp, mot FyllingenBergen. Har en kamp mindre spilt enn Kolstad og har tre seire og fem tap. Viktig kamp for begge lag da to poeng her vil i stor grad påvirke tabellsituasjonen mellom dem.
Lasse Balstad har scoret flest mål for Kolstad med 51 mål, mens Stefan Ilic har scoret 70 mål totalt og ligger på tredje plass på Eliteseriens toppscorerliste.

Kolstad – Bli med på årets siste hjemmekamp mot Falk Horten!

Kan du ikke se kampen i Husebyhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!

 

Elverum – ØIF Arendal, Terningen Arena kl. 2030

Toppkamp i Elverum onsdag kveld da hedmarkingene tar i mot ØIF Arendal til kamp i Terningen Arena. Kampen er også ukens kamp på TV2. Dette blir da reprise på fjorårets sluttspillfinale.
Elverum ligger akkurat nå på 5.plass i serien, men har kun spilt sju kamper på grunn av kamper i Champions League og har kun avgitt ett poeng i hjemlig serie så langt.
ØIF Arendal med sterk bortekamp i EHF Cup kvalifiseringen mot tyske Frisch Auf Göppingen, men tapte hjemme mot det sterke tyske laget.
Elverum med seier sist mot Dinamo Bucuresti i CL.
Det blir et spennende oppgjør i Terningen Arena mellom to lag som vil ha et ord med i laget når medaljene skal deles ut til våren.
I forrige sesong vant Elverum hjemme mot ØIF Arendal med 28-26, og de vant også borteoppgjøret med 26-20.
I sluttspillet vant ØIF første finalekamp med 24-21 i Terningen Arena, Elverum vant i Arendal med 30-29 før Elverum til slutt vant sluttspillet med 25-20 i siste kamp.

Kan du ikke ta turen til Terningen Arena kan du se kampen på TV2 Sumo eller TV2 Sportskanalen.

Erik Heia Pedersen er klar til «klassikeren» mot Elverum!
Jan Thomas Lauritzen «røper» Elverum og ØIF Arendals styrker og svakheter!
ØIF Arendal seier åpner for 5 topplag

Marinko og Arendal kommer på besøk
Kenny Ekman inn mot Elverum – ØIF Arendal