• Foto: Robert Magnussen

Håndballonsdag Eliteserien menn og kvinner

Tre kamper spilles onsdag 21.februar – Dobbelkamp i Trondheim

Bodø – Haslum, Bodø Spektrum kl. 1800

Bodø med sterk borteseier mot ØIF Arendal i forrige runde tar i mot Haslum som røyk på et tap hjemme mot FyllingenBergen i Nadderud Arena sist runde. Det var viktige to poeng for Bodø på kavlikplassen med 13 poeng som dermed har heng på lagene foran seg. Haslum på 5.plass med 20 poeng, to poeng bak Halden og Drammen og er fortsatt med i medaljekampen. I det motsatte oppgjøret i fjor høst vant Haslum 29-28. Endre Langaas toppscorer for Bodø med 78 spillemål. Magnus Søndenå har scoret flest mål for Haslum med 86 mål totalt.

Kan du ikke se kampen i Bodø Spektrum kan du se kampen her på Handballtv.com!

Etter en særdeles spennende kamp vinner vi borte mot Arendal! 💪🏼Neste kamp er allerede på onsdag, da møter vi Haslum i Bodø Spektrum! 💪🏼

Posted by Bodø Håndballklubb on Sunday, 18 February 2018

 

 

 

Kolstad – Elverum, Trondheim Spektrum kl. 2030 – Ukens kamp TV2

Kolstad som er ubeseiret i serien i 2018 tar i mot serieleder Elverum til dyst i Trondheim Spektrum onsdag kveld. Elverum to poeng foran ØIF Arendal på tabellen, men med to kamper færre spilt. Kolstad har begynt å plukke poeng nå i 2018 og ligger på 8.plass med 15 poeng. Lasse Balstad toppscorer for Kolstad med 85 spillemål, mens Kevin Gulliksen har 98 spillemål for Elverum.

Ta turen til Trondheim Spektrum eller se kampen på TV2 Sportskanalen eller TV2 Sumo!

Det er klart for dobbeltkamp i Trondheim Spektrum i kveld🙌🏼🙌🏼🙌🏼18:30 Byåsen Håndball Elite – Fredrikstad…

Posted by Kolstad Håndball on Tuesday, 20 February 2018

 

Onsdag er det klart for ny Eliteseriekamp, og turen går til Trønderlag der Kolstad Håndball venter for første gang denne sesongen! Det tetter seg til nå!

Posted by Elverum Håndball Herrer on Tuesday, 20 February 2018

 

Byåsen – Fredrikstad, Trondheim Spektrum kl. 1830 – Ukens kamp TV2

Det blir dobbelkamp i Trondheim Spektrum og på TV2 i kveld. Den første kampen blir mellom Byåsen og Fredrikstad kl. 1830. Byåsen med tap i de to siste kampene mot Storhamar og  Vipers i de to siste, har 14 poeng og ligger på 6.plass og har plassert seg midt på tabellen. Fredrikstad ligger på plassen foran med fire poeng mer. Fredrikstad med seier i sine to siste kamper mot Glassverket og Sola. Marit Røsberg Jacobsen toppscorer for Byåsen med 73 mål, mens Ida Marie Wernersen har scoret 94 mål for Fredrikstad.

Ta turen til Trondheim Spektrum eller se kampen på TV2 Sportskanalen eller TV2 Sumo!

Posted by Byåsen Håndball Elite on Tuesday, 20 February 2018

Nok en gladnyhet😊👏🏻

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Tuesday, 20 February 2018