• Foto: John Vint

Håndballonsdag Eliteserien kvinner

To kamper i Eliteserien kvinner onsdag 10.januar

Tertnes – Byåsen, Haukelandshallen kl. 1830

Klassisk oppgjør mellom Bergen og Trondheim i Haukelandshallen onsdag kveld. Viktig kamp for begge lag som er tabellnaboer, da Tertnes kan sikre seg to poeng i heng på de andre medaljekandidatene og sikre seg en avstand ned til Byåsen med fire poeng. Byåsen kan med seier begynne å se oppover på tabellen, få en luke til lagene som kjemper rundt kvalikplassen og få heng på Tertnes, Sola og Fredrikstad. Byåsen med seier i EHF cupen i helgen og seier hjemme mot Molde 3.januar med ti mål. Tertnes startet året med seier borte mot Glassverket.
Celine Sivertsen toppscorer for Tertnes med 53 mål, mens Marit Røsberg Jacobsen har scoret mest for Byåsen med 58 mål.

Kan du ikke ta turen til Haukelandshallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Gleder oss til kamp mot Byåsen onsdag!

Posted by Tertnes Håndball Elite on Tuesday, 9 January 2018

 

Storhamar – Larvik, Boligpartner Arena kl. 2030

Toppkamp på Hamar onsdag kveld. Storhamar tar i mot tabellnabo Larvik til kamp i Boligpartner Arena. Storhamar på 2.plass med åtte seire og to tap. Larvik derimot har sju seire, en uavgjort og to tap, ligger på 3.plass.. Larvik spilte uavgjort mot Vipers i siste serierunde og vant mot HC Zalau i EHF cupen i helgen. Storhamar har ikke spilt kamper i serien siden tapet mot Fredrikstad i november. Betina Riegelhuth toppscorer for Storhamar med 56 mål, mens Cassandra Tollbring har scoret mest hos Larvik (utenom Riegelhuth Koren) med 38 mål.

Kan du ikke ta turen til Boligpartner Arena kan du se kampen på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo med sendestart kl. 2015!

Vi gleder oss stort til onsdag 💛💙 Sjekk her hvor jevnt det er i toppen 😬 Vi håper du kommer på kamp og lover å by på spenning👊 Kampsponsor SpareBank 1 Østlandet har også litt å by på onsdag kveld🌟 Vi sees🥁

Posted by Storhamar Håndball Elite on Monday, 8 January 2018