• Foto: Stian Bye Høgsveen

Gullkampen fortsetter – toppkamp i Kristiansand

Seks kamper i Eliteserien kvinner spilles søndag 18. mars

Stabæk – Glassverket, Nadderud Arena kl. 1500

 

 

Stabæk fortsatt med en teoretisk mulighet for å fornye kontrakten med Eliteserien. Det er fire kamper og åtte poeng å spille for, og Bærumslaget ligger nå fem poeng bak Oppsal og Molde, seks poeng bak Sola. Det er poengjagende Stabæk som tar i mot allerede nedrykksklare Glassverket til kamp i Nadderud Arena kl. 15 søndag. Glassverket tapte i forrige runde mot Byåsen med 11 mål, mens Stabæk slo Sola borte med fem mål. Stabæk vant det omvendte oppgjøret i november i fjor med sju mål (29 – 36). Vipersklare Henny Reistad toppscorer for Stabæk med 95 spillemål, mens Thale Rushfeldt Deila har scoret 84 mål for Glassverket.

Dette blir en spennende kamp – kjøp billetter her!

Kan du ikke ta turen til Nadderud Arena kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

 

 

Vipers – Storhamar, Aquarama kl. 1730

 

Storkampen denne runden finner sted i Kristiansand når to av gullkandidatene tørner sammen. Seier i denne kampen vil gi en fordel før de siste tre rundene spille. Vipers har en kamp mindre spilt (Gjerpenkampen ble utsatt) og har også igjen Sola, Fredrikstad og Larvik. Storhamar har igjen Gjerpen, Fredrikstad og Larvik. Begge lagene har altså igjen å møte Larvik.
Vipers med overraskende uavgjort mot Oppsal i sin siste kamp, mens Storhamar vant med hele 24 mål mot nevnte Oppsal i forrige runde. Vipers vant det omvendte oppgjøret i november i fjor med med ni mål. (25 – 34) i en kamp hvor landslagsjentene Heidi Løke og Linn Jørum Sulland var best for sine respektive lag. Linn Jørum Sulland toppscorer for Vipers med 101 mål, mens Betina Riegelhuth har scoret mest for Storhamar med 102 mål.

Denne kampen må du få med deg – kjøp billetter her!

Og får du ikke mulighet til å ta turen til Aquarama kan du se kampen her på Handballtv.com!

Toppkamp mot Storhamar søndag!Denne uken har vært preget av sykdom for Vipers. Kenneth forteller hvordan stoda er i laget to dager før kamp.#viperskristiansand

Posted by Vipers Kristiansand on Friday, 16 March 2018

🌟VINN STORHAMAR-DRAKT🌟Vi er så glade for at vi har sikret oss medalje at vi vil dele ut en Storhamar Håndball drakt(L)…

Posted by Storhamar Håndball Elite on Friday, 16 March 2018

 

 

Gjerpen – Byåsen, Skienshallen kl. 1800

 

 

Gjerpen på poengjakt for å unngå kampen om kvalikplassen. Ligger nå på 7.plass med 14 poeng, men kun ett poeng ned til Sola, og to poeng ned til Molde og Oppsal. Byåsen midt på treet, men har en spennende tabellkamp mot Fredrikstad og Tertnes som ligger henholdsvis ett og to poeng foran. Byåsen vant det omvendte oppgjøret i Trondheim i fjor høst med 38 – 22, der Moa Høgdahl spilte en strålende kamp for Byåsen, og Vilde Andersen Vinje var viktig for Gjerpen. Marit Røsberg Jacobsen toppscorer for Byåsen med 98 mål, mens Melanie Bak er toppscorer for Gjerpen med 109 mål.

Kan du ikke få med deg dramatikken live i Skienshallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

I morgen er det kamp i Skien fritidspark ‼️ Husk konkurransen og bli med på muligheten til å vinne to sesongkort til neste sesong 🙌🏻#viergjerpen

Posted by Gjerpen HK Skien on Saturday, 17 March 2018

Søndag møter vi Gjerpen HK Skien! Vi gleder oss til kamp 🙂

Posted by Byåsen Håndball Elite on Friday, 16 March 2018

 

 

Oppsal – Fredrikstad, Oppsal Arena kl. 1800

 

 

Et poengjagende Oppsal tar i mot Fredrikstad til dyst i Oppsal Arena søndag kveld. Oppsal ligger på kvalikplassen a poeng med Molde, ett poeng bak Sola og to poeng bak Gjerpen. Det blir en spennende sluttspurt i serien om hvilket lag som til slutt får sluttspillplassene, og hvem som får kvalikplassen. Og bak lurer Stabæk som er fem poeng bak Oppsal og Molde. Fredrikstad vant det omvendte oppgjøret med tre mål (24 – 21) og østfoldlaget ligger for tiden på 5.plass og kjemper med Tertnes og Byåsen om den viktige 4.plassen. Christina Solheim Andersen toppscorer for Oppsal med 64 mål, mens Ida Marie Wernersen har scoret 121 mål for Fredrikstad og er med det også toppscorer i ligaen!

Ta turen til Oppsal Arena – kjøp billetter her!

Og kan du ikke se kampen live kan du se kampen her på Handballtv.com!

Søndag kl.18.00 spiller Oppsal nest siste hjemmekamp i årets Eliteserie. Vi ønsker jentene masse lykke til mot Fredrikstad!

Posted by Oppsal Håndball on Friday, 16 March 2018

Smilet er på og tommelen er opp for FBK som spiller borte mot Oppsal i morgen søndag.Jentene trenger støtte så ta turen…

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Saturday, 17 March 2018

 

 

 

Molde – Sola, Molde Arena kl. 1800

Skjebnekamp i Molde Arena når nr. 9 på tabellen møter nr. 8. Begge lag kan nå sluttspill, og begge lag kan i verste fall rykke ned. To poeng blir veldig viktig i denne kampen. Sola vant det omvendte oppgjøret med 27 – 25, der Kristiane Knutsen ble Solas beste, mens målvakt Caroline Martins ble best hos Molde. Molde tapte mot Larvik sist, mens Sola gikk på et hjemmetap mot Stabæk. Ragnhild Valle Dahl toppscorer for Molde med 98 mål, mens Tonje Nøstvold har scoret 100 mål for Sola.

Kan du ikke ta turen til Molde Arena kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

 

 

Tertnes – Larvik, Haukelandshallen kl. 1900

Gulljaktende Larvik tar turen til Bergen og møter Tertnes til toppkamp i Haukelandshallen søndag kveld. Larvik har ikke tapt en kamp i serien siden september i fjor og vet at de to andre gullkandidatene møtes i Kristiansand. Larvik har igjen både Storhamar og Vipers så poeng blir viktig å få med seg fra Bergen. Viktig også for Tertnes å få med seg poengene. Tertnes ligger nå på den viktige 4.plassen, og har nok intensjoner om å beholde den plassen. Larvik vant det omvendte oppgjøret med 27 – 19, en  kamp hvor målvaktene Guro Rundbråten og Marie Davidsen ble kåret til banes beste for hvert lag. Celine Sivertsen toppscorer for Tertnes med 82 mål, mens Maria Hjertner har scoret 67 spillemål for Larvik.

Få med deg kampen Live – kjøp billetter her!

Får du ikke sett kampen i Haukelandshallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Posted by Tertnes Håndball Elite on Saturday, 17 March 2018