Gullkampen fortsetter – Håndballonsdag for kvinnene 14. mars

Alle tre gullkandidatene med hjemmekamper – jakten på edelt metall fortsetter!

Larvik – Molde, Boligmappa Arena Larvik kl. 1830

 

I Boligmappa Arena tar Larvik i mot Molde til dyst onsdag kveld. Larvik vet at de må sikre seg to poeng for å ha heng på gullkampen i årets serie. Molde er i poengnød, og er med i kampen om sluttspillplass samtidig som de risikerer alt fra kvalikplass til i verste tilfelle for Molde, nedrykk hvis Stabæk fortsetter poengfangsten og Molde ikke tar poeng. Etter runden onsdag kveld er det åtte poeng å spille for. Larvik ett poeng bak Vipers, og ett poeng foran Storhamar. Det er duket for en trhilleravslutning i årets serie!
Molde med tap i det motsatte oppgjøret i fjor oktober (26 – 33) i en kamp hvor Ragnhild Valle Dahl, Molde, og Cassandra Tollbring, Larvik, ble toppscorere og banens beste. Maria Hjertner toppscoer for Larvik med 63 spillemål, mens nevnte Ragnhild Valle Dahl er toppscorer for Molde med 91 mål totalt.

Det er duket for kamp i Boligmappa Arena onsdag kveld – Kjøp billetter her!

Har du ikke mulighet til å se kampen Live kan du se kampen her på Handballtv.com!

Linda Waal sjekket avstanden til Boligmappa Arena Larvik da familien skulle kjøpe elbil. Les om håndballentusiasten!

Posted by Larvik Håndballklubb on Monday, 12 March 2018

 

 

Vipers – Gjerpen, Aquarama kl. 1830

 

Semifinaleklare i EHF-Cupen, Vipers, tar i mot Gjerpen i jakten på gull i årets serie. Et Gjerpenlag som lever farlig og har kun to poeng ned til Oppsal på kvalikplassen men kan også sikre seg viktige poeng i kampen om sluttspillplass med seier onsdag kveld. Vipers leder serien med ett poeng foran Larvik fikk et overraskende poengtap mot Oppsal sist, og vet at poengene må kapres i de siste fem kampene som gjenstår for å sikre Sørlandsklubbens første seriegull. Gjerpen tapte det omvendte oppgjøret i februar (30 – 38) hvor Melanie Bak og Malin Aune var lagenes beste.
Linn Jørum Sulland toppscorer for Vipers med 101 mål totalt, mens Melanie Bak har 109 mål totalt for Gjerpen. Det er duket for kamp mellom to av seriens toppscorere i Aquarama onsdag kveld!

Se duellen i Aquarama onsdag kveld – Kjøp billetter her!

Kan du ikke ta turen til Aquarama kan du se kampen her på Handballtv.com!

Kom til Kristiansand og støtt oss i kampen mot to poeng mot Vipers, eller se kampen på handballtv.com 🙌🏼

Posted by Gjerpen HK Skien on Tuesday, 6 March 2018

 

 

Storhamar – Oppsal, Boligpartner Arena kl. 1830

 

Det tredje gulljagende laget, Storhamar, tar i mot Oppsal som ligger på kvalikplassen onsdag kveld. Oppsal som klarte uavgjort mot Vipers sist og var da med å skape enda mer spenning i jakten på gull og medaljer. Storhamar ligger ett poeng bak Larvik og to poeng bak Vipers og må vinne for å henge med i gullkampen. Oppsal er i poengnød og trenger poeng for å komme seg vekk fra kvalikplassen. Oslolaget kan i teorien rykke ned og i beste fall klare sluttspillplass. Det er mye å spille om i Boligpartner Arena onsdag kveld. Oppsal tapte stort hjemme mot Storhamar i det motsatte oppgjøret (20 – 33) der Kristin Halvorsen og Betina Riegelhuth var best for lagene. Nevnte Riegelhuth er toppscorer for Storhamar med 97 mål totalt, mens Christina Solheim Andersen er toppscorer for Oppsal med 64 mål totalt.

Det er i Boligpartner Arena det skjer – Kjøp billetter her! 

Og får du ikke sett kampen live – kan du se kampen her på Handballtv.com!

KAMPEN OM EDELT METALL 🥇🥈🥉Allerede onsdag kan vi sikre medaljeplass med seier over Oppsal 💪 Eliteserien har aldri vært…

Posted by Storhamar Håndball Elite on Monday, 12 March 2018

Posted by Oppsal Håndball on Monday, 12 March 2018