• Bilde hentet fra Byåsens FB-side

Generalprøve i Trondheim Spektrum

Lørdag ettermiddag er det duket for to kamper i Trondheim Spektrum

Byåsen – Molde

Nummer tre tar imot nummer fire til det som av mange blir sett på som «generalprøven på EM i januar. Nemlig dobbelkamp i Trondheim Spektrum, først Byåsen mot Molde – deretter Kolstad mot Drammen.

Byåsen har så langt i sesongen vunnet tre ganger så mange kamper som de har tapt. De to tapene har kommet mot Fana (noe overraskende vil mange si) og mot topplaget Vipers.

Molde har en mindre seier og ett mer tap, og ligger på plassen bak Byåsen på tabellen.

Fjorårets møte i Trondheim endte med 32-29 seier til Byåsen. Hvordan går det lørdag ettermiddag? Finn turen til Trondheim Spektrum rundt kl 16:00 lørdag, eller se kampen på TV Sport2 fra kl 16:15.

Fold-St.Hallvard – Follo

Bortelaget står med dobbelt så mange poeng som hjemmelaget. Follo ligger på kvalik. plassen mens Fold-St.Hallvard pr i skrivende stund ligger på sisteplass på tabellen.

Begge lag er «førstereis-gutter» i eliteserien/Rema 1000 ligaen. Follo sin (foreløpige) eneste seier kom i hjemmekampen mot FyllingenBergen.

Fold-St.Hallvard tok sin første seier i hjemmekampen mot Haslum.

Vi kan bortimot garantere «fart og spenning» i kampen som går i Rykkinhallen A, med kampstart kl 18:00. Eller du kan se den på Direktesport.

Kolstad – Drammen

Kveldens kamp nr to i Trondheim Spektrum er mellom ener og toer på tabellen, Drammen og Kolstad. Drammen er ett poeng foran og en kamp bak.

Fjorårets oppgjør endte med to åls seier til gjestene fra Drammen. Skal Kolstad bli første laget som slår Drammen i Rema 1000-ligaen?

Møt opp og se selv, kampen starter kl 18:15, eller du ser den på TV2 Sport2